Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή ο 17χρονος Bryan Dodien της Γιουβέντους…

Τραγωδία στο ιταλικό ποδόσφαιρο καθώς ο Μπράιαν Ντόντιεν, ένα 17χρονο αγόρι που μεγάλωσε στο φυτώριο της Γιουβέντους, έχασε τη μάχη για τη ζωή…

Ο Ντόντιεν, ο οποίος ήταν μόλις 11 ετών, διαγνώστηκε με όγκο, αλλά στις 6 Ιανουαρίου 2019 επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα κάτω των 15 να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο δέκα λεπτά πριν το τέλος στον αγώνα κόντρα στην Μπολόνια.

“Μετά από τρία χρόνια μάχης σήμερα είμαι ξανά στο γήπεδο, έγραψε σε μια φωτογραφία”. Κατά τη διάρκεια μάχης του με τον καρκίνο, παρακολουθούσε το ίνδαλμα του Πολ Πογκμπά, ο οποίος μετά από ένα γκολ εναντίον της Τορίνο στο Coppa Italia, ο μέσος (σήμερα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) είχε δείξει τη φανέλα με την επιγραφή “Bryan I’m with you”.

Μόλις άκουσε τα νέα, ο πρώην μέσος της Γιουβέντους, στο τέλος του αγώνα μεταξύ της Γαλλίας και της Ουκρανίας, αποχαιρέτησε τον Μπράιαν και απευθύνθηκε στην οικογένειά του

“Όλες οι προσευχές μου απευθύνονται στους αγαπημένους του. Το να χάσεις κάποιον που αγαπάς δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Πολέμησες πολύ, ήσουν δυνατός, παράδειγμα για όλους. Γεια σου μικρέ μου φίλε…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected