Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στον δεύτερο γύρο ο ΠΟ Ελασσόνας

Την πρόκριση στην επόμενη φάση πανηγυρίζει ΠΟ Ελασσόνας που επικράτησε με 3-0 στην Κοζάνη της τοπικής ΑΕΠ και έγινε η μοναδική ομάδα του νομού Λάρισας που προκρίθηκε στην 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το elassona884.gr, το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής ή ανάλυσης, καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με την εφηβική τους ομάδα (και συγκεκριμένα με μόνο 11 ποδοσφαιριστές με μέσο όρο ηλικίας 15 ετών) μιας και η ΕΠΟ δεν εξέδωσε τα δελτία των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Κοζάνης, επειδή δεν δήλωσε ότι αποποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στη Super League 2. Η εκκρεμότητα για την πιθανή συμμετοχή της ομάδας της Κοζάνης στην επαγγελματική κατηγορία δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει.

Για την ιστορία τα γκολ της ομάδας της Ελασσόνας πέτυχαν, ο Μουξιός στο 8’ (0-1), ο Καραγκούνης στο 25’ (0-2) και ο Γκουντρουμπής στο 65’ (0-3).

Η διοίκηση του ΠΟΕ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε θερμά την ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης για την άψογη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση των “κυανόλευκων” αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση της ΑΕΠ Κοζάνης για την άψογη φιλοξενία, στο σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι κυπέλλου.

Ευχόμαστε στην ΑΕΠ Κοζάνης να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και με την ευχή να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected