Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Δυνατές προσθήκες για τον Εθνικό

Έξι μεταγραφές για τον Εθνικό Σκουλικάδου, ενόψει της συμμετοχής του στη Γ Εθνική.

Η ομάδα της Ζακύνθου απέκτησε τον 36χρονο (08/12/1984) μέσο Στέλιο Λιβέρη, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του. Πέρσι αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον συντοπίτη ΑΟ Τσιλιβή και παλαιότερα σε ΑΟ Κατασταρίου, Ζακυνθιακό, Θύελλα Αμπελοκήπων, Ζάκυνθο, Πανηλειακό και Αστέρα Μαχαιράδου.

Την ίδια ώρα, οι νησιώτες απέκτησαν τον 25χρονο (06/08/1996) Σερραίο μεσοαμυντικό, Κώστα Αγγελίδη που επίσης αγωνιζόταν στο Τσιλιβή (πριν σε ΑΟ Παλαιόχωρας, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Ελπίδα Σκουτάρεως, Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, ΑΠΕ Λαγκαδά, ΦΑΣ Νάουσα, Πανσερραϊκό, FC Σέρρες), ενώ παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΑΠΣ Ζάκυνθος ο Βαλάντης Τσουκαλάς.

Από εκεί και πέρα, στο ρόστερ εντάχθηκε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, Χρήστος Μπλάτσιος, που αναδείχτηκε πέρσι πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ο έμπειρος φορ, Μάριος Μαρούδας όπως επίσης και ο Νίκος Λύρτζης από τον Αετό Βαρβάρας.

Πρόκειται για παίκτες που θα δώσουν πολύτιμες λύσεις στον Στάθη Καραμαλίκη και τον άμεσο συνεργάτη του Αλέκο Αντίοχο για τη νέα χρονιά και μια δύσκολη Γ’ Εθνική που έρχεται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected