Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Επέστρεψε στον Μακεδονικό ο Μάριος Χατζηκωνσταντίνου

Η διοίκηση του Μακεδονικού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της – για δεύτερη φορά – με τον Μάριο Χατζηκωνσταντίνου.

Σε ηλικία 21 ετών, στα μέσα της σεζόν 2017/18, ο Μάριος ντύθηκε για πρώτη φορά στα πράσινα, παίροντας ρόλο βασικού την αμέσως επόμενη αλλά και μεθεπόμενη σεζόν και κερδίζοντας με τις εμφανίσεις του τη μετακίνηση του στα επαγγελματικά σαλόνια, υπογράφοντας στον Απόλλωνα Πόντου τον Ιανουάριο του 2020.

Ο νεαρός πλάγιος μπακ μεταπήδησε πέρυσι στον ΑΟ Τρίκαλα και επιστρέφει φέτος, στα 24 του, στην «πράσινη» οικογένεια προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Μάριο και του εύχεται υγιή δεύτερη θητεία στον Μακεδονικό, συνδυασμένη με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!

Στην Κύπρο και στον Ακρίτα Χλώρακας ο Γιάννης Δοϊρανλής

Ο Ακρίτας Χλώρακας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιάννη Δοϊρανλή.

Ο 19χρονος πρώην κεντρικός μέσος του Μακεδονικού έγινε επαγγελματίας και συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο, κάνοντας περήφανη την «πράσινη» οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του Μακεδονικού συμφώνησε με την Pafos FC για τη μεταγραφή του παίκτη, με τον Κυπριακό σύλλογο να τοποθετεί τον Δοϊρανλή στον Ακρίτα Χλώρακας (Β’ Εθνική Κύπρου), που λειτουργεί ως θυγατρική του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ακρίτα Χλώρακας:

«Με τη φανέλα του Ακρίτα Χλώρακας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο νεαρός Ελλαδίτης Γιάννης Δοϊρανλής.

Πρόκειται για 19χρονο μέσο ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από γεμάτες σεζόν στον Μακεδονικό και την Γ’ Εθνική Ελλάδας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική περίοδο με πολλές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected