Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Είχε το…know-how η Ντόρτμουντ (vid)

Μπορεί η Μπεσίκτας να έχει σημαντικές παραστάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ντόρμουντ όμως έχει πιο “βαριά” φανέλα.

Κι αυτό αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα στο Vodafone Park της Κωνσταντινούπολης, όπου οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν ουσιαστικά περίπατο, επικρατώντας με 2-1, αντί για 4-1.

Οι Τούρκοι ήταν απροετοίμαστοι για το συγκεκριμένο ματς και μάλλον υπερεκτίμησαν τις δυνατότητες τους. Χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο μέρος βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τα γκολ των Μπέλιγχαμ και Χάαλαντ, μη μπορώντας να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Στο δεύτερο η είσοδος του Καραμάν βελτίωσε λίγο την μεσοεπιθετική λειτουργία της Μπεσίκτας, όμως το γκολ που θα ίσως άλλαζε την τύχη της ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (σκόρερ ο Μοντέρο), ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα.

Συνθέσεις

Μπεσίκτας (Σεργκέν Γιαλτσίν) : Ντεστάνογλου, Ενσακαλά, Ροσιέ, Μοντέρο, Γουέλιντον, Σόουζα, Λάριν (61′ Καραμάν), Γκεζάλ (89′ Τόρε), Χάτσινσον (78′ Ουτσάν), Πιάνιτς, Μπατσουαγί

Ντόρτμουντ (Μάρκο Ρόσε) : Κόμπελ, Γκερέιρο, Μενιέ, Χούμελς (70′ Πόγκρατσιτς), Ακάνζι, Μπραντ (46′ Βίτσελ), Νταχούντ, Μάλεν (70′ Μουκόκο), Μπέλινγχαμ, Ρόις, Χάαλαντ (86′ Κνάουφ)

Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου

Μπεσίκτας – Ντόρτμουντ  1-2
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άγιαξ (15/9)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected