Κατηγορίες
Διάφορα

Με πολλά «γιατί» αποχαιρέτησαν τον 15χρονο που πέθανε ξαφνικά στα Μαντέικα Αρκαδίας. Αδιευκρίνιστα αίτια έδειξε η νεκροψία (vid)

Θλίψη, πόνος και πολλά «γιατί»… Η κηδεία του 15χρονου Ηλία Γεωργακόπουλου στα Μαντέικα Αρκαδίας έμοιαζε με σκηνή αρχαίας τραγωδίας. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ένα παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

Φίλοι και συγγενείς του 15χρονου είπαν «αντίο» συνοδεύοντάς τον στην τελευταία του κατοικία. Συγχωριανοί της οικογένειας, αλλά ο Νίκος, αδελφός του άτυχου Ηλία, μίλησαν στο Arcadia Live με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του παιδιού και τόνισαν ότι ήταν απολύτως υγιής.

Συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου 15χρονου, ήρθαν να πουν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα, το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου.

Το παιδί έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα το πρωί, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Στην κάμερα του Arcadia Live, μίλησαν συγχωριανοί και ο αδελφός του άτυχου Ηλία για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιείς και δραστήριος ενώ όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα αποσαφηνίσουν την αιτία του θανάτου καθώς ο 15χρονος, είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου λίγες μέρες πριν το θάνατό του.

Αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου έδειξε η νεκροψία νεκροτομή για τον 15χρονο από την Αρκαδία

Aδιευκρίνιστη αιτία θανάτου έδειξε η νεκροψία νεκροτομή, που έγινε στον 15χρονο που έχασε τη ζωή του από το χωριό Μαντέικα Αρκαδίας.

Αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, προκειμένου να ρίξουν ”φως” στην αιτία θανάτου του παιδιού.

Στο μεταξύ απαντήσεις για τον λόγο που έχασε τη ζωή του το παιδί, αναζητεί η οικογένειά του με την ξαδέλφη του να προχωρά σε μια ανάρτηση με φωτογραφία του ίδιου του παιδιού που αναφέρει:

Βατόπουλος μετά από ερώτηση για το θάνατο 15χρονου στην Αρκαδία: "Είναι τραγικό. Δυστυχώς, άνθρωποι, πεθαίνουν, έτσι κι αλλιώς" (vd)

Βατόπουλος μετά από ερώτηση για το θάνατο 15χρονου στην Αρκαδία: “Είναι τραγικό. Δυστυχώς, άνθρωποι, πεθαίνουν, έτσι κι αλλιώς” (vid)

Στο Mega φιλοξενήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (15/9/2021) ο Νίκος Τζανάκης, Καθηγητής Πνευμονολογίας και Άλκης Βατόπουλος, Καθηγητή Μικροβιολογίας.

Η συζήτηση στράφηκε κάποια στιγμή για το θάνατο 15χρονου στην Αρκαδία, με τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο να θέτει το σχετικό ερώτημα και ο κ. Βατόπουλος να απαντά :

“Δυστυχώς, άνθρωποι, πεθαίνουν, έτσι κι αλλιώς. Παθαίνουν εγκεφαλικά, εμφράγματα, αιφνίδιος θάνατος στα παιδιά είναι ένα τραγικό, αλλά υπαρκτό γεγονός. Υπάρχουν περιστατικά παιδιών κάθε χρόνο που πεθαίνουν από αιφνίδιο θάνατο. Δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στο εμβόλιο.”

Από την πλευρά του ο κ. Τζανάκης είπε “Συμπονούμε και συμπάσχουμε με τους γονείς. Είναι πραγματικά τραγικό αυτό. Θα πρέπει να πούμε όμως ότι σε δύο μέρες δεν μπορώ να φανταστώ κάποια αντίδραση στον οργανισμό που να σχετίζεται με το εμβόλιο. Η μυοκαρδίτιδα μπορεί άνετα να τεκμηριωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση. Η θρόμβωση επίσης δεν μπορεί αν σηματοδοτηθεί μέσα σε δύο ημέρες. Σε αυτό το θάνατο δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο μηχανισμό που να σχετίζεται με το εμβόλιο”.

Δείτε μετά το 3ο λεπτό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected