Super League 2 - Μεταγραφές

Εντυπωσιακό deal της Καλλιθέας με Anthony Mounier, στο ρόστερ Malci, Ρόπας και Πάντος

Συνεχίζει τις μεταγραφές η Καλλιθέα, που μετά την αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Super League 2, προχωρά ακάθεκτη στη συγκρότηση του ρόστερ.

Οι “κυανόλευκοι” πέτυχαν το σπουδαία deal να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 34χρονο (27/09/1987) Γάλλο επιθετικό, Αντονί Μουνιέ που μετρά 365 επαγγελματικές συμμετοχές και 51 γκολ στην καριέρα του με τους Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό, Παναθηναϊκό, Μπολόνια, Μονπελιέ, Νις και Λιόν.

Την ίδια ώρα, στο “Ελ Πάσο” θα αγωνίζεται ο 26χρονος (23/12/1994) Αλβανός επιθετικός, Φλοσάρ Μάλτσι, που αγωνιζόταν στη Μπιλις Μπαλς της χώρας του (πριν σε Λάτσι, Ηλυσιακό, Τριγλία Ραφήνας, Αστέρα Μαγούλας, ΑΟ Γλυφάδας, Νέα Ιωνία, ΑΕΚ U20), o 26χρονος (14/02/1995) ακραίος αμυντικός, Ηλίας Ρόπας που ήρθε στην ομάδα τον Μάρτιο του 2021 και “έγραψε” 9 συμμετοχές και ο 23χρονος (09/10/1998) τερματοφύλακας, Θανάσης Πάντος που ήρθε το καλοκαίρι του 2020 από την ΑΕΚ και έπαιξε σε 12 παιχνίδια της Football League.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο Γάλλος επιθετικός Anthony Mounier εντάσσεται στην Καλλιθέα.

Ο Μουνιέ ηρθέ για πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια, έχοντας πλούσια εμπειρία από τη Ligue 1 – 212 συνολικές συμμετοχές με 29 γκολ και 40 ασίστ παίζοντας με τα χρώματα των Lyon, Nice και της Montpellier – και τη Serie A – 41 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στην Μπολόνια.

Ο Μουνιέ έχει επίσης εννέα συμμετοχές στην καριέρα του με δύο γκολ στο UEFA Champions League.

Τον Αύγουστο του 2017, ο Μουνιέ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας 35 συμμετοχές με πέντε γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις σε δυόμιση σεζόν. Μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, ο Μουνιέ συνέχισε να αγωνίζεται για τον Παναιτωλικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης συμπληρώνοντας 56 συμμετοχές στην καριέρα του με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στην ελληνική Super League.

 

“Η Διοίκηση της #ΠΑΕ_ΓΣ_ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει τρεις ανανεώσεις συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.

1. Τον 27χρονο επιθετικό #Malci_Flosard με σημαντική παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Ηλυσιακό, Bylis Ballsh, Τριγλία Ραφήνας και AEK

2. Τον 26χρονο αμυντικό #Ρόπα_Ηλία με σημαντική παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί Καλλιθέα, Πανιώνιο, Κηφισιά, Φωστήρα, Ηλυσιακό και Ασπρόπυργο

3. Τον 22χρονο τερματοφύλακα #Πάντο_Θανάση με σημαντική παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Καλαμάτα, Αχαρναικό και ΑΕΚ

Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια, με υγεία και επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected