Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Έκπληξη από τον Άχθο Αρούρη, απέκτησε Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Σπάει το κατεστημένο ο Άχθος Αρούρης, που μας έχει συνηθίσει να φέρνει παίκτες από τη ξένη αγορά και δη τις αραβικές χώρες.

Ωστόσο, η ποιότητα και η ικανότητα του Δημήτρη Βύζα στο σερβίρισμα, ήταν τα στοιχεία εκείνα που τον φέρνουν στο “Messi Arena” και παρά το γεγονός πως βρίσκεται ήδη έναν μήνα στο ρόστερ της ομάδας, εντούτοις ανακοινώθηκε σήμερα όταν “έκλεισε” η χορηγία του Vizarono originale.

Η ανακοίνωση :

“Το ανοιχτό παραθύρι των μεταγραφών

Ημέρα δεύτερη

Τι και αν έχει παίξει ήδη δύο αγώνες με τον Άχθο Αρούρη.

Τι και αν βρίσκεται πάνω από ένα μήνα στο σύλλογο.

Εμείς παρότι είμαστε Αρούρια, κινούμαστε με ρυθμούς τραυματισμένης χελώνας. Αυτή τη φορά όμως, έφταιγε η χαλασμένη γραφομηχανή, που έχει πάρει φωτιά τον τελευταίο καιρό.

Δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα μας, ο Δημήτρης Βύζας, με καταγωγή από το Βυζάντιο λογικά.

Μην σας προκαλεί έκπληξη η επιλογή ενός Έλληνα παίκτη. Το κάναμε για τα μάτια του κόσμου.

Με την προσθήκη του νεαρού, αποκτήσαμε ακόμη έναν μπάρμαν, αυτή τη φορά στο χώρου του κέντρου. Να είμαστε και λίγο άνθρωποι ρε παιδιά. Οι μπάρμαν στην ομάδα μας πλέον, είναι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές.

Έτσι, οι μεταμοσχεύσεις ύπατος στο σύλλογο, αναμένονται παραπάνω από τα γκολ που θα σημειώσουμε, όπως αναφέρουν οι μπουκς.

Ο κόσμος έχει μπερδευτεί, ομάδα ποδοσφαίρου έχουν αυτοί ή αποστακτήριο ουίσκι ;

Πάντως, άξιο αναφοράς είναι πως ο 24χρονος μέσος, έχει ήδη κλέψει τις καρδιές και τα συκώτια των φιλάθλων μας, οι οποίοι πίνουν Vizarono originale στο όνομα του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected