Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Τρεις “κυανόλευκες” μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Η ομάδα της Πρέβεζας απέκτησε τον 20χρονο (17/04/2001) μεσοαμυντικό, Δημήτρη Σακκά που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Πρέβεζα, τον 19χρονο (23/03/2002) ακραίο αμυντικό, Μιχάλη Πόγια από την U19 του ΠΑΣ Γιάννινα και τον 20χρονο (23/09/2001) επιθετικό, Βαγγέλη Καραμποΐκη από τον ΑΣ Σαντορίνης.

Αναλυτικά :

“O ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 12ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, τον Δημήτρη Σακκά.

Ο 20χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Αν και νεαρός στην ηλικία, έχει να επιδείξει αξιομνημόνευτη αθλητική σταδιοδρομία μέχρι σήμερα.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Α.Ε Πρέβεζας και μετέπειτα αγωνιστικέ στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ενώ την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον όμιλο μας, με την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα όπου άφησε άριστες εντυπώσεις.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού, με ταλαντούχους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, έχοντας ως στόχο, τόσο την αξιοποίηση, όσο και την ανάδειξή τους στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.”

 

“O ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 13ο μέλος του για την μεταγραφική περίοδο 2021-22, τον Μιχάλη Πόγια.

Ο υψηλόσωμος αριστερός οπισθοφύλακας είναι η 13η μεταγραφή της ομάδας μας για την μεταγραφική περίοδο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας νεαρός παίκτης με αγωνιστική μαχητικότητα και σπουδαία προοπτική για το μέλλον βρίσκεται στον σύλλογο μας.

Ο 19χρονος νεαρός ταλαντούχος αριστερός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ανατολής Ιωαννίνων, και μετέπειτα συνέχισε στην Κ17 και Κ19 του ΠΑΣ Γιάννενα από όπου και μεταγράφηκε στον σύλλογο μας.

Μιχάλη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

 

“O ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 14ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, τον Βαγγέλη Καραμποΐκη.

Ο Βαγγέλης αγωνίζεται στην θέση του αριστερού και δεξιού χαφ και με την ποιότητά του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του ΠΑΣ Αχέρων την αγωνιστική σεζόν.

Ο 20χρονος χαφ έχει φορέσει την φανέλα των Κ15, Κ17 και Κ19 του ΠΑΣ Γιάννενα, ΣΟΥΛΙ Παραμυθιάς, Ένωση νέων Παραλιμνίου (Κύπρος) και Α.Σ. Σαντορίνης από όπου και μεταγράφηκε στον σύλλογο μας, καθώς έχει κληθεί και αγωνιστή με την Κ19 της Εθνικής Ελλάδος.

Καλωσόρισες Βαγγέλη στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected