Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Deal με Πινδώνη ο Πανδραμαϊκός

Σπουδαία κίνηση του Πανδραμαϊκού, που ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του Θανάση Πινδώνη.

O 35χρονος (24/03/1986) μέσος με καταγωγή από τη Δράμα, αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στη Δόξα (στην τρίτη του θητεία) και παλαιότερα σε Καλαμάτα, Ρόδο, Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Αναγέννηση Δερύνειας, Καλλιθέα και Καβάλα.

Αναλυτικά :

“Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ταράζει τα νερά στην κατηγορία και ανακοινώνει την απόκτηση του 35χρονου μέσου Θανάση Πινδώνη.

Ο Θανάσης ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Καβάλα και το 2003 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα όπου και παρέμεινε μέχρι το 2008. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Δόξα Δράμας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ Εθνική όντας βασικός και αναντικατάστατος.

Το 2010 μεταγράφηκε στην Καλλιθέα και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Αναγέννηση Δερύνειας (Κύπρος), Ολυμπιακό Βόλου, Α.Ε.Λ. και Παναχαϊκή για να επιστρέψει στη Δράμα και τη Δόξα το 2016 και να κατακτήσει ακόμα μια φορά την άνοδο. Την επόμενη σεζόν μετακινήθηκε στην Ρόδο, και στη συνέχεια στην Καλαμάτα προτού επιστρέψει και πάλι στην Δόξα Δράμας το 2019 όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος της περασμένης περιόδου.

Ηγετική φυσιογνωμία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ενώ αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από Δραμινές ομάδες καθώς βρίσκεται στην 20η θέση σε συμμετοχές στην ιστορία της Δόξας, και έχει καταγράψει 100άδες συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Θανάση καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανδραμαϊκού! Σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία με τα βυσσινί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected