Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ανακοίνωση της Θύελλας Σαρακηνών για τη διαιτησία

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύελλα Σαρακηνών με την οποία καταφέρεται κατά της διαιτησίας του κ. Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά :

«Μετά από έκτακτο ΔΣ η διοίκηση της Θύελλας Σαρακηνών διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία του σημερινού αγώνα με τον ΑΣ Γιαννιτσά, στον οποίο έγινε ξεκάθαρα αλλοίωση αποτελέσματος, από τους κ.κ Παπαδόπουλο και Φακανά, ο έτερος συνάδερφος τους κ. Νικολής ήταν άριστος, που σε μια φάση ρουτίνας δεν καταλόγισαν το πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ που έγινε στον ποδοσφαιριστή μας Άγγελο Κιόρτση, αλλά είδαν αγκωνιά του ίδιου παίκτη σε παίκτη των Γιαννιτσών και παραχώρησαν ανύπαρκτο πέναλτι, σε μια φάση, όπου κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό ήταν πως ακόμα και οι φίλαθλοι των Γιαννιτσών αδυνατούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί και γελούσαν αμήχανα με την αψυχολόγητη απόφαση του κύριου Παπαδόπουλου.

Ένας διαιτητής που έκανε δύο ολόκληρες ώρες να συντάξει το Φύλλο Αγώνα, μη γνωρίζοντας τα βασικά του αθλήματος και κατάφερε να ξεσηκώσει όλο το γήπεδο αγανακτώντας και τους πιο φιλήσυχους φιλάθλους της ομάδας μας.

Κύριοι του ποδοσφαίρου εσείς ευθύνεστε για τα όσα γίνονται στα γήπεδα, εσείς που δίνετε την σφυρίχτρα σε ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο και προκαλούν με την παρουσία τους, αλλά παράλληλα αδικούν το ίδιο το άθλημα και τους λίγους ρομαντικούς, που απέμειναν στα γήπεδα και εκείνους που στηρίζουν και συντηρούν το ποδόσφαιρο.

Ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία των δύο παραπάνω κυρίων.»

error: Protected