Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Τέλος ο Σαπουντζής από τη Θύελλα Σαρακηνών, επιστρέφει ο Μπίλης

Έπειτα από ακριβώς τρεις μήνες (1 Αυγούστου η έναρξη συνεργασίας), ο Αντώνης Σαπουντζής αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Σαρακηνών.

Η ομάδα της Πέλλας, μία μέρα μετά την ήττα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την ανακοίνωση για τη διαιτησία (ΕΔΩ), προχωρά στη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της ομάδας μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα, αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Σαπουντζή.

Η οικογένεια της Θύελλας Σαρακηνών τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε μέχρι τώρα και θέλει να του ευχηθεί ότι καλύτερο, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην προπονητική του καριέρα.”

Νέος προπονητής ο Λεωνίδας Μπίλης

Στον πάγκο της Θύελλας Σαρακηνών θα βρίσκεται και πάλι ο Λεωνίδας Μπίλης που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το διαζύγιο με τον Αντώνη Σαπουντζή.

Η Δοίκηση της ομάδας, προκειμένου να καλύψει το κενό στη θέση του προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Σαπουντζή, με έναν παλιό γνώριμο καθώς την περίοδο 2019-20 βρισκόταν και πάλι στον πάγκο της ομάδας στην παρθενική της εμφάνιση στην Γ’ Εθνική.

Η Διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος κ.Ηλίας Αταλασίδης ήρθε σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου με στόχο να οδηγήσει και πάλι την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της, μετά το αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έχει πολυετή εμπειρία από τους πάγκους ομάδων Β’ αλλά και Γ’ Εθνικής.Έχει θητεύσει για ένα διάστημα στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης όπως επίσης μεταξύ των άλλων και σε Αλμωπό Αριδαίας, Εθνικό Ν.Κεραμιδίου, Μακεδονικό, ΑΟ Τρίκαλα, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τηλυκράτη Λευκάδας, Πόντιους Κατερίνης, Βατανιακό, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Μακροχώρι Ημαθίας, Καλαμάτα, Άρη Παλαιοχωρίου και Πιερικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected