Κατηγορίες
Basket

Κρίσιμα ματς για δύο στο FIBA Europe Cup, τυπική διαδικασία για Ηρακλή

Στην τελική ευθεία μπαίνει η φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup με δύο από τους τρεις εκπροσώπους του ελληνικού μπάσκετ σε αυτή τη διοργάνωση, να κάνουν την προσπάθεια τους ως το τέλος για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Περιστέρι και Ιωνικός ψάχνουν νίκες που θα ισχυροποιήσουν τις θέσεις τους ενώ ο Ηρακλής θα παίξει στα δύο τελευταία παιχνίδια για το πρεστίζ του.

Ο Ιωνικός μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μονς της περασμένης εβδομάδας, θα παίξει αύριο (9/11, 21:00) το τελευταίο του χαρτί στο Βέλγιο. Με την ψυχολογική ώθηση που του δίνει η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Λαυρίου Megabolt για την 6η αγωνιστική της Basket League, θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ και χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει κάποιες πιθανότητες ως το τέλος.

Την Τετάρτη (10/11, 16:00) ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Μπαχτσέσεχιρ. Έχοντας ηττηθεί και στα τέσσερα παιχνίδια του ως τώρα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε τις ελπίδες της για πρόκριση. Απέναντι της θα έχει την πρωτοπόρο του 5ου ομίλου αφού η Μπαχτσέσεχιρ έχει κάνει το 4/4. Στο ματς του Ιβανωφείου ο Ηρακλής είχε ηττηθεί με 63-64.

Το διήμερο θα κλείσει για τις ελληνικές ομάδες στη Δανία εκεί όπου το Περιστέρι Vitabiotics θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (10/11, 19:30) την Μπάκεν Μπέαρς. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου αγωνίζεται σε έναν εξαιρετικά αμφίρροπο όμιλο αφού και οι τέσσερις ομάδες του έχουν από δύο νίκες μετά τις τέσσερις αγωνιστικές. Θα κλείσει τη φάση αυτή όμως με δύο εκτός έδρας ματς αφού θα ακολουθήσει εκείνο στη Γερμανία με τη Χάκρο. Με ένα διπλό την Τετάρτη θα συνεχίσει να ορίζει τη μοίρα της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected