Κατηγορίες
Basket

Ήττα χωρίς τον Giannis οι Bucks (vids)

Oι Μιλγουόκι Μπακς παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες στο «Fiserv Forum» και, μοιραία, γνώρισαν την ήττα με 117-111 από τους Τορόντο Ράπτορς.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκτός αποστολής, όπως και οι Γκρέισον Άλεν, Ντόντε Ντι Βιντσέντζο, Πατ Κόνατον και φυσικά ο Μπρουκ Λόπεζ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Στο πρωτόκολλο κορονοϊού ήταν, επίσης, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ. Με αυτά και με αυτά τα «ελάφια» λύγισαν από τους «πτερόσαυρους» παρά τους 25π. και τα έξι ριμπάουντ του Κρις Μίντλετον, τους 17π. και τα επίσης έξι ριμπάουντ του Τζόρνταν Νουόρα και το «διπλό» Τζρου Χόλιντεϊ με 15π. και δώδεκα ασίστ, μαζί με οκτώ ριμπάουντ.

Double double με 15π. και δέκα ριμπάουντ έκανε και ο Ντε Μάρκους Κάζινς, ο οποίος αποδεσμεύθηκε. Εξάλλου, η σχετική προθεσμία για τα μη εγγυημένα συμβόλαια, τα οποία είτε θα γίνουν πλήρως εγγυημένα είτε θα διακοπούν, λήγει την Παρασκευή (07/01).

Ο Πασκάλ Σιάκαμ με 33π., πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ ηγήθηκε του καναδικού συγκροτήματος, με τους Ο Τζι Ανουνόμπι και Γκάρι Τρεντ Τζ. να βάζουν από 22π. και το Φρεντ Βαν Βλιτ να τελειώνει με 19π. και πέντε ασίστ.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected