Κατηγορίες
Αθλήματα

Ο Τζόκοβιτς μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο που ζουν επί χρόνια μετανάστες!

Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που έως τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) δεν είχε αναχωρήσει από την Μελβούρνη.

Όπως αναφέρει το Sport24, η κυβέρνηση της Αυστραλίας προχώρησε στην απέλασή του, καθώς έφτασε στην χώρα με ιατρική εξαίρεση για να συμμετάσχει στο Australian Open που ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου, όμως δεν είχε κάποιο ή κάποια από τα απαιτούμενα έγγραφα για να την υποστηρίξει με αποτέλεσμα να μην του χορηγηθεί visa παραμονής.

Οι αρχές της Μελβούρνης τον μετέφεραν από το αεροδρόμιο Τουλαμαρίν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κάρλτον, με media της χώρας να υποστηρίζουν ότι σε αυτό το ξενοδοχείο μένουν 46 μετανάστες, αρκετοί από αυτούς για εννέα-δέκα χρόνια. Δημοσιογράφος του Guardian Australia δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται τα μηνύματα «περάστε εντός, ελεύθερα βασανιστήρια» και «30 άνθρωποι βασανίζονται για 3089 ημέρες, όλοι τους κάτω από 35 ετών» στον τοίχο και σε μία ξύλινη επιφάνεια. Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό, όσα έγιναν σε Σερβία και Αυστραλία το τελευταίο 24ωρο αυτής της υπόθεσης.

error: Protected