Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΣΟΚ στη Βραζιλία, 17χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε στο γήπεδο μπροστά στα μάτια του πατέρα του!

Ένα τραγικό περιστατικό έχει σοκάρει την κοινή γνώμη στη Βραζιλία, μετά τον θάνατο ενός 17χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος “έσβησε” στο γήπεδο, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Ο νεαρός πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού, χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη τα αίτια του θανάτου του. Όπως γράφει το cidadeverde, το συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Τερεζίνα, όπου ο νεαρός δοκιμαζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Φλαμένγκο Πιάουι. Ο 17χρονος σε κάποια στιγμή του αγώνα παραπονέθηκε για δυσφορία που ένιωσε.

Σύμφωνα με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ο 17χρονος είχε λάβει μέρος σε ακόμη δύο προπονήσεις, καθώς προσπαθούσε να κερδίσει μια θέση στην ομάδα για να παίξει σε τουρνουά μέσα στον μήνα.

Μέλος του τεχνικού τιμ υποστήριξε πως ο παίκτης είχε ζητήσει να προπονηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Σε κάποιο σημείο ο νεαρός άρχισε να περπατάει στο γήπεδο, έπειτα κάθισε στον πάγκο για να ζητήσει βοήθεια, αλλά τελικά δεν συνήλθε ποτέ. Μάλιστα, το τραγικό είναι πως ο πατέρας του ήταν παρών στο γήπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected