Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Ήττα για την Παύλου στο Australian Open

Η Δήμητρα Παύλου πάλεψε στο ντεμπούτο της σε Grand Slam διοργάνωση απέναντι στην Tijana Sretenovic, No.50 στην παγκόσμια κατάταξη των κοριτσιών U18, αλλά έχασε τις ευκαιρίες της στο 2ο σετ και τελικά “λύγισε” από τη Σέρβα τενίστρια.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε παρά το κακό της ξεκίνημα να ισορροπήσει τον αγώνα με τη Sretenovic, έχασε όμως μια πολύ καλή ευκαιρία για να συνεχίσει τη μάχη σε 3ο σετ κι έτσι αποχαιρέτησε το ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα από τη 16χρονη Σέρβα με 6-0, 7-6 (6).

Αυτή ήταν η πρώτη αναμέτρηση της Δήμητρας σε Grand Slam διοργάνωση. Θυμίζουμε πως μπήκε μόλις πριν από λίγες ημέρες στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, αποφεύγοντας οριακά τα προκριματικά.

Κοίταξε στα μάτια το Νο.50 του κόσμου στα juniors, παρά το κακό της ξεκίνημα και το χαμένο 1ο σετ με 6-0.

Στο 2ο σετ ήταν πολύ καλή, κάνοντας break από νωρίς, για να προηγηθεί με 2-0 και με 3-1. H Sretenovic πέρασε στην αντεπίθεση και πήρε τα 3 επόμενα games, για να πάρει το προβάδισμα με 4-3.

Δεν το έβαλε κάτω η Παύλου, που έσβησε 3 break points και κράτησε το σερβίς της για το 4-4. Το σετ πήγε τελικά σε tie-break, με τη 17χρονη Ελληνίδα να έχει τη μεγάλη της ευκαιρία όταν προηγήθηκε με 6-4 και είχε διπλό set point. Η Sretenovic έμεινε όμως με κάποιο τρόπο “ζωντανή” και ανέτρεψε την κατάσταση, κερδίζοντας τους 4 επόμενους πόντους, για να ολοκληρώσει τη νίκη της σε 1 ώρα και 29 λεπτά.

Ήταν μια ήττα με γλυκόπικρη γεύση για τη Δήμητρα, που θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με την προσπάθειά της, ωστόσο έχασε και μια καλή ευκαιρία για να πάει το ματς πιο μακριά.

Το Australian Open δεν τελείωσε πάντως για την Ελληνίδα τενίστρια, που θα παίξει και στο διπλό αργότερα σήμερα, με τη Μιχαέλα Λάκη. Θα αντιμετωπίσουν το Νο.4 του ταμπλό, Laura Hietaranta και Solana Sierra.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected