Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο παικταράς Βλάχοβιτς συμφώνησε με Γιουβέντους, απομένει το ΟΚ της Φιορεντίνα

Άρσεναλ και Γιουβέντους βρίσκονται σε θέση pole position για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του επιθετικού τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο 21χρονος επιθετικός δείχνει απρόθυμος να ενταχθεί στους «κανονιέρηδες» και είναι αποφασισμένος να υπογράψει στη «Γηραιά Κυρία» τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι την περασμένη εβδομάδα η Γιουβέντους προσέφερε 35 εκατομμύρια ευρώ συν τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, αλλά η Φιορεντίνα είναι ανοιχτή να πουλήσει τον Βλάχοβιτς μόνο για ένα μεγάλο ποσό χρημάτων.

Οι απαιτήσεις των «βιόλα» κυμαίνονται στα 70 εκατομμύρια ευρώ, που είναι ακριβώς ο μεταγραφικός προϋπολογισμός της Γιουβέντους για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους. Εάν η Γιουβέντους υπογράψει τον Βλάχοβιτς για αυτά τα χρήματα, τότε δεν θα μπορέσει να πάρει άλλους παίκτες το καλοκαίρι εκτός και αν πουλήσει κάποιον.

Πάντως, σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα οι «μπιανκονέρι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Βλάχοβιτς, προσφέροντας του πολυετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ. Αυτό που μένει τώρα είναι η Γιουβέντους ο να δώσει τα χέρια και με τη Φιορεντίνα.

Ο 21χρονος επιθετικός της Φιορεντίνα συνεχίζει τις εντυπωσιακές του επιδόσεις τη φετινή σεζόν, μετρώντας 20 τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected