Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στο Βέλγιο θα συνεχίσει ο Γιάννης Μπουζούκης

Ο Γιάννης Μπουζούκης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο. Έτοιμος για την επανεκκίνηση ένας από τους πλέον ποιοτικούς Έλληνες μέσους. Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει το Sportime, μπορεί οι τουρκικές ομάδες να είχαν στρώσει χαλί από χρήματα στα πόδια του, μπορεί να υπήρχε ενδιαφέρον κι από ελληνικές ομάδες, όμως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός επέλεξε έναν πιο ποδοσφαιρικό προορισμό. Τέτοιος είναι η Ζούλτε Βάρεγκεμ στην οποία και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Μετά την ταλαιπωρία στο «τριφύλλι», όπου τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν του δόθηκε η δυνατότητα να ακουμπήσει μπάλα, ο Μπουζούκης έχει την ευκαιρία να πιάσει την ποδοσφαιρική του εξέλιξη από την αρχή. Πηγαίνει σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το ελληνικό, όπου θα έχει την ευκαιρία να δείξει ξανά τις πολλές αρετές που διαθέτει.

Μην ξεχνάμε πως ήταν από τους βασικούς λόγους της αγωνιστικής ανάτασης του Παναθηναϊκού, την περίοδο που στον πάγκο βρισκόταν ο Γιώργος Δώνης. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, όπως και για τους περισσότερους Έλληνες παίκτες στους πράσινους. Κάθε εμπόδιο για καλό όμως και η Jupiler League είναι ένα καλό σκαλοπάτι για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected