Κατηγορίες
Basket

Άγγιξαν τους 140 πόντους οι “Bucks”, τρομερός ο Giannis (vids)

Την τρίτη νίκη τους στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους σημείωσαν στο «Moda Center» οι Μιλγουόκι Μπακς, με 137-108 επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του με 29π., εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ, ωστόσο πρώτος σκόρερ των «ελαφιών» αναδείχθηκε ο Μπόμπι Πόρτις με 30π., μαζί με τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Η βραδιά πάντως ανήκε στον Μπόμπι Πόρτις, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 30 πόντους (ρεκόρ για φέτος) με 6/8 τρίποντα (ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του), με τον Κρις Μίντλετον να προσθέτει 14 πόντους.

Για τους Μπλέιζερς, ο Μπεν ΜάκΛεμορ και ο Άνφερνι Σάιμονς είχαν 19 πόντους και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 17 πόντους, με τον τελευταίο ωστόσο να έχει 1/8 τρίποντα.

Στο 33-21 το ρεκόρ των Μπακς, που προσπέρασαν τους Καβαλίερς και πάτησαν στην 3η θέση της Ανατολης, με το επόμενο παιχνίδι τους να έρχεται… άμεσα, αφού αντιμετωπίζουν τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες τα χαράματα της Δευτέρας ώρα Ελλάδος (04:00). Στο 22-32 των Μπλέιζερς, που έχουν πλέον άλλους 28 αγώνες μπροστά τους για να συνεχίσουν το… tanking με στόχο το καλύτερο δυνατό ντραφτ πικ στο NBA Drat 2022.

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected