Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και οι αγώνες ΑΕΚ και Ολυμπιακού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Συνέχεια στην 22η αγωνιστική της Super League την Κυριακή (6/2) με το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει. ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός-Ολυμπιακός τα άλλα παιχνίδια.

Το “Barok” Coffee-Bar, στην οδό Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί, προσφέρει και σήμερα μια άκρως ποδοσφαιρική Κυριακή, παρέα με το ρόφημα της αρεσκείας σας. Κλείστε θέση!

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα να είναι αυτό που ξεχωρίζει. Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Ολυμπιακός κοντράρεται στη Νίκαια με τον Ιωνικό. Η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αστέρας Τρίπολης αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων Covid 19, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (7/2) με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Περιστέρι.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ξεκινάει στο ΟΑΚΑ (15:00) με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Το κλίμα στην Ένωση είναι βαρύ με τους κιτρινόμαυρους να μετράνε τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια και να θέλουν να φτιάξουν την ψυχολογία τους απέναντι στην Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση και μάχεται σε κάθε ματς για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στις 17:15 στη Νίκαια, ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει το διπλό για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας που έχει αποκτήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κόντρα στον Ιωνικό, ο οποίος μεσοβδόμαδα πήρε ένα σημαντικό βαθμό στον Βόλο διατηρώντας τη διαφορά που έχει αναπτύξει από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Το πρόγραμμα της Κυριακής κλείνει στην Τούμπα (19:30) στο μεγάλο ματς της ημέρας με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επέστρεψε στις επιτυχίες μεσοβδόμαδα με το διπλό επί του Απόλλωνα Σμύρνης και εκμεταλλεύτηκε έτσι τη νέα ήττα της ΑΕΚ έχοντας καθιερωθεί πλέον στη 2η θέση. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης γνώρισε ακόμη μια στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και είδε τις ομάδες που τον ακολουθούν στη μάχη της εξάδας να τον πλησιάζουν.

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (15:00)
Ιωνικός – Ολυμπιακός (17:15)
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected