Κατηγορίες
Super League 2

Ο Βούζας νέος προπονητής στον Ηρόδοτο!

Ο Βασίλης Βούζας θα είναι ο νέος προπονητής του Ηροδότου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το μεσημέρι του Σαββάτου.

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ηλία Φυντάνη, με τον Ηρόδοτο να ανακοινώνει τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα… χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας και πλέον θα αναλάβει το… τιμόνι του Ηροδότου στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Ηλίας Βούζας βρισκόταν χρόνια στον Ολυμπιακό και στις ακαδημίες του, έχοντας μάλιστα κοουτσάρει και την μεγάλη ομάδα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο Βούζας είναι ένας έμπειρος προπονητής και αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο των “κυανόλευκων”.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη την πρόσληψη του Βασίλη Βούζα για τη θέση του προπονητή.

Ο κ. Βούζας είναι ένας έμπειρος προπονητής έχοντας θητεύσει σε ομάδες της Β’ Εθνικής και έχει γεννηθεί 23/3/66 στην Καρδίτσα και είναι γνωστός από την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2002 από την ομάδα του Μοσχάτου κι έπειτα ακολούθησαν το Χαϊδάρι, ο Ατρόμητος Αθηνών, Ιωνικός, Αιγάλεω, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Θρασύβουλος, Κ20 Ολυμπιακού (τέσσερις σεζόν), Καλαμάτα και Ολυμπιακός Βόλου. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2017 έκατσε στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με αντιπάλους τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό.

Ο κ. Βούζας αναλαμβάνει την ομάδα μας σε μια κρίσιμη καμπή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο τιμόνι της ομάδας μας”.

*με στοιχεία από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected