Super League 1

Στον τελικό του πρωταθλήματος U17 Άρης και ΠΑΟΚ

Θριάμβευσε με 3-0 επί της ΑΕΚ η Κ17 του Άρη και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος, ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη 16/3 στις 15:00 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή και στο 14’ σε μία φάση διαρκείας στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Μακρής έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και άνοιξε το σκορ.

Ο Άρης διπλασίασε τα τέρματα του, όταν στο 70ο λεπτό ο Κατρατζής δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Γιαματζίδης κι έγραψε το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 85′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τανούλη.

Συνθέσεις

ΑΕΚ: Μπαλαμώτης, Σβίγκος (55’ Καντίου), Γιαματζίδης, Κοσίδης, Μαρούτσης, Κοντάκης (25’Γεωργέας), Krushelnytsyy (68’ Κολιμάτσης), Muca (55’ Πετράτος), Κοντορουχάς, Χατζηνικολάου (68’ Γεωργαλής), Ανδρικόπουλος

Άρης: Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (74’ Καλτσάς), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (74’ Κοντονικολάου), Μακρής (87′ Δήμου), Αλμύρας, Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου (70’ Κατρατζής), Σταυρόπουλος (87′ Παπακωνσταντίνου).

Στον τελικό και ο ΠΑΟΚ

Μεγάλη νίκη με 3-1 πέτυχε η ομάδα U17 του ΠΑΟΚ επί της αντίστοιχης του Ατρομήτου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο “δικέφαλος” είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο, στο δεύτερο έγινε πιο ουσιαστικός και πήρε, τελικά, την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο παίκτης που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση ήταν ο Τζίμας, ο οποίος σκόραρε, αρχικά, στο 50′ με ατομική ενέργεια, όμως, στο 70′ η αθηναϊκή ομάδα ισοφάρισε με τον Αγγέλη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ βρήκε απάντηση, με τον Τζίμα να κάνει ακόμα μια επέλαση από τα δεξιά, να βγάζει γλυκιά σέντρα για το κεφάλι του Γκούμα, που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1.

Στο 90΄ ήρθε και το 3-1, με τον Τζίμα να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας του Ατρόμητου και να στέλνει τον ΠΑΟΚ στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη την ερχόμενη Τετάρτη (16/3) στις 15:00 το μεσημέρι.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης (88′ Καστίδης), Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ, Κοττάς, Γκιτέρσος (88′ Πολιτάκης), Γκούμας (3′ Παπαγεωργίου), Τζίμας.

Ατρόμητος: Ρίπης, Σκλάβος, Κορομηλάς (64′ Χουρδάκης), Δέδε, Αγγελής, Πούλος-Γρίβας, Αμπατζίδης, Μπέκος (54′ Τσαγγάρης), Ζορμπάς (46′ Σκένδρος), Μπαλάφας, Πιζάνιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected