Κατηγορίες
Basket

Σταυρούπολη-ΚΑΟ Δράμας 80-64 : Το κακό πρώτο δεκάλεπτο του ΚΑΟΔ στοίχισε την ελπίδα για το όνειρο (vid)

Την ήττα γνώρισε ο ΚΑΟΔ την Κυριακή εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Σταυρούπολη στο Λάζαρος Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΚΑΟΔ ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα με στόχο την νίκη που θα το έδινε την δυνατότητα να κλειδώσει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και υπό προϋποθέσεις την προνομιούχο πρώτη για την άνοδο στην Β’ εθνική.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Δραμινή ομάδα που στο πρώτο δεκάλεπτο είχε αρκετά αμυντικά θέματα χάνοντας πολλά αμυντικά ριμπάουντ, με τον αντίπαλο να είναι εύστοχος σε σουτ τριών πόντων.

Με την πρώτη περίοδο να τελειώνει 31-17 για τους γηπεδούχους.

Στην δεύτερη περίοδο η εικόνα του ΚΑΟΔ βελτιώθηκε παίζοντας καλή άμυνα και πετυχαίνοντας δύσκολα καλάθια επιθετικά, με το ημίχρονο να τελειώνει 42-32 ροκανίζοντας σημαντικά την διαφορά.

Στην επανάληψη η Σταυρούπολη μπήκε καλύτερα και πάλι στο παιχνίδι πιέζοντας από την αρχή την ομάδα του Νίκου Γρηγοριάδη και χωρίς να δώσει την δυνατότητα στον ΚΑΟΔ να μειώσει σημαντικά την διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό, με το 58-44 να είναι το σκορ της τρίτης περιόδου.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο τέταρτο δεκάλεπτο με την Σταυρούπολη να πετυχαίνει δύσκολα καλάθια μη μπορώντας ο ΚΑΟΔ να χτίσει διαφορά για να μπει και πάλι στο παιχνίδι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Σταυρούπολης για την φιλοξενία καθώς το παιχνίδι διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια.

Σταυρούπολη-ΚΑΟ Δράμας 80-64

Δεκάλεπτα: 31-17, 42-32 ημίχρονο, 58-44, 80-64 τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ταρενίδης, Κατωτικίδης

Σταυρούπολη (Αμοιρίδης-Κολογοσίδης): Μάρκου 11(2), Φωτιάδης 6(2), Χατζημιχαηλίδης 10(2), Κουντουρατζόγλου 24(3), Δασκαλόπουλος 11, Καδής, Ταμπάρης , Κακαρούδης 15(1),Καρακαλίδης, Τσιμπής 3(1).

ΚΑΟ Δράμας (Γρηγοριάδης): Γαιτάνης, Σιταρίδης, Στυλίδης 19(2), Γαϊτανίδης 3, Γρηγοριάδης 8(1), Κουμλέλης 15, Μπόζης 15(2), Χαρισμίδης 2, Μούκας 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected