Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλες στιγμές για την Ελλάδα Ποντίων, κατέκτησε το Κύπελλο Πειραιά κόντρα στην Προοδευτική

Μεγάλη εμφάνιση στον τελικό της ΕΠΣ Πειραιά η Ελλάς Ποντίων!

Οι παίκτες ου Σταύρου Τζαναβάρα στάθηκαν επάξια στη μεγάλη αυτή πρόκληση για το σωματείο, στην πρώτη εμφάνιση σε τελικό Κυπέλλου Πειραιά. Απέναντι μάλιστα σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ένωσης, της Προοδευτικής. Η Ελλάς Ποντίων απέδειξε ότι όταν παίζεις πρώτα με καρδιά και πάθος, μπορείς να υλοποιήσεις τα πιο τρελά σου όνειρα. Και έτσι έγινε. Οι Πόντιοι αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, κατάφεραν να κάνουν μια επική ανατροπή και να καταβάλουν με 2-1 στο 87′ την πρωταθλήτρια Προοδευτική.

Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη σε ένα ματς- τελικό, κατέβηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της και χωρίς βαριά ονόματα στην εικοσάδα.

το φιλμ του αγώνα στο Stoplekto

Συνθέσεις

Ελλάς Ποντίων (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος (77′ λ.τ. Συμεώνογλου), Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης Σ. (90+4′ Ντόσκορης), Σταφσουλάι (90+4′ Δαούτης).

Προοδευτική (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Αλεξίου, Δημακάκος (58′ Παρασκευόπουλος), Πατσατζόγλου, Ποτουρίδης, Μεγαρίτης (46′ Θεοδωρίδης), Νάστος, Μακρίδης (66′ Μακρυγιάννης), Τσιάβος, Ραχήμ (71′ Κυριαζής), Νομικός Π.(58′ Τσαφταρίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected