Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Πέλλας ο ΑΣ Γιαννιτσά (photos)

Ο ΑΣ Γιαννιτσά είναι ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Πέλλας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του αξιόμαχου Άρη Νησίου.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη στο κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο του Ριζαρίου, ήταν μέτριο ποιοτικά και χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον τυπικά γηπεδούχο ΑΣ Γιαννιτσά να σκοράρει το μοναδικό τέρμα και να σηκώνει το τρόπαιο, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον Άρη Νησίου. Οι υποψήφιοι πρωταθλητές ήταν ακίνδυνοι επιθετικά και παρά την θέληση των παικτών του, που κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια μέχρι το τελικό σφύριγμα, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Όλα κρίθηκαν στο 33’ όταν ο Σαμαράς με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Παπαγεωργίου που απέκρουσε ενστικτωδώς, η μπάλα πέρασε την γραμμή και έτσι έγινε το τελικό 1-0.

δείτε φωτογραφίες στο aridaia365

Συνθέσεις

ΑΣ Γιαννιτσά (Γιάννης Γυριχίδης) : Μούτσα, Πλατσιώτας Σ., Ιωσηφίδης, Μπαμπαλής (25′ λ.τ. Χατζηαλεξιάδης), Γαλούπης, Χαραβητίδης, Ξανθόπουλος, Χατζόπουλος, Σαμαράς (78’ Τασιώνας), Πρέτσι (57’ Πελτέκης), Αθανασιάδης, (78’ Τσιάκαλος)

Άρης Νησίου (Πέτρος Πεχλιβάνης) : Παπαγεωργίου, Μπέσιος (73’ Γκίνης), Κάρτας, Πρεβαρτιτσάνης, Γρηγοριάδης, Καραογλάνης, Σφέτκος, Τσίκος, Αναστασιάδης (67’ Καραουλάνης), Καραδήμος (73’ Χούμαλης), Δούμος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected