Basket

Ήττα για τους Bucks παρά τη “διαστημική” εμφάνιση του Giannis (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς απώλεσαν το πλεονέκτημα έδρας που είχαν στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ μετά την ήττα τους με 114-110 μες στο «Fiserv Forum».

Στο 1-1 βρίσκεται πλέον η σειρά, που θα συνεχιστεί στην «πόλη των ανέμων» για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Παρά τους 33π., τα δεκαοκτώ ριμπάουντ, τις εννέα ασίστ και τα δύο κλεψίματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο τα «ελάφια» δεν τα κατάφεραν, ενώ είδαν και δύο παίκτες τους να αποχωρούν τραυματίας.

Ο Κρις Μίντλετον (18π., πέντε ριμπάουντ και οκτώ ασίστ) προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις (2π.) χτύπησε στο μάτι, ύστερα από χτύπημα του Τριστάν Τόμπσον.

Άλλους 25π. με έξι ριμπάουντ είχε ο Μπρουκ Λόπεζ, 15π. με έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ο Τζρου Χόλιντεϊ και 11π. ο Ουέσλεϊ Μάθιους. Δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ με 41π. έκανε ο Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν, έχοντας ακόμα εφτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ο Νίκολα Βούτσεβιτς ήταν «διπλός» με 24π. και δεκατρία ριμπάουντ, ο Ζακ Λαβίν τελείωσε με 20π. και ο Πάτρικ Ουίλιαμς με 10π. και εννέα ριμπάουντ από πλευράς «ταύρων».

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected