Κατηγορίες
Αθλήματα

Η Σοφία Υφαντίδου είναι έτοιμη για τον…τελευταίο χορό

Η Σοφία Υφαντίδου επιστρέφει στη δράση για το πρώτο της έπταθλο μετά τον Ιούνιο του 2021.

Η αθλήτρια από την Ημαθία θα συμμετάσχει στο μίτινγκ συνθέτων Multistars στο Γκροσέτο της Ιταλίας (30/4-1/5) στον πρώτο της αγώνα για το 2022, στην τελευταία σεζόν της αθλητικής της καριέρας.

“Νιώθω σαν πρωτάρα που επιστρέφω πάλι σε αγώνες στο εξωτερικό. Η τελευταία χρονιά που πήγα στην Ιταλία ήταν το 2017 μετά έριξα το βάρος μου στον ακοντισμό. Στην αρχή της φετινής σεζόν είχαμε επικεντρωθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεδομένο του ότι τα όρια ήταν πιο βατά, ωστόσο η αλλαγή τους (το όριο είναι πλέον 6.250 β.) στη συνέχεια άλλαξε τους στόχους μου. Κάνω κανονικά την προπόνηση μου και θα κάνω κανονικά και τους αγώνες τους οποίους είχα προγραμματίσει. Είναι η τελευταία μου χρονιά στους στίβους θα επιδιώξω το καλύτερο δυνατό και κυρίως θα επιδιώξω να απολαύσω την κάθε στιγμή. Έχω μαζέψει πολλές εμπειρίες όλα αυτά τα χρόνια, παρόλα αυτά θέλω να ζήσει και αυτή τη χρονιά το ίδιο έντονα”, είπε η αθλήτρια του Κυριάκου Μηνά, που πέρυσι παρότι δεν είχε κάνει κανονικά προπόνηση είχε πετύχει 5.745 βαθμούς στη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος.

Η αθλήτρια έχει στο πρόγραμμα της να κάνει τέσσερις αγώνες στη διάρκεια της θερινής περιόδου, ανάμεσα σε αυτούς το μίτινγκ της Νάξου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected