Κατηγορίες
Super League 2

Δεύτερη νίκη για τον Λεβαδειακό, άσχημο φινάλε με την επίθεση οπαδού στον Πεταυράκη

Με δεύτερη νίκη στη σειρά των μπαράζ, ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 της Βέροιας και κατέκτησε τον τίτλο στη Super League 2.

Το γκολ του Μπαρμπόσα σημειώθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως τη γιορτινή ατμόσφαιρα χάλασε η επίθεση οπαδού στον Σταύρο Πεταυράκη, τον οποίο γρονθοκόπησε.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Ημαθίας θα προχωρήσει σε ένσταση, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται τελικά μετά από 15 λεπτά καθυστερήσεων.

Το γήπεδο της Λειβαδιάς γνώρισε μεγάλες στιγμές από το παρελθόν, καθώς πάνω από 5.000 έσπευσαν να δουν από κοντά τον σπουδαίο αγώνα ανάμεσα στις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Η “Βασίλισσα του Βορρά” ήταν καλύτερη αγωνιστικά, πίεσε αρκετά τα καρέ του Μάρκοβιτς, όμως δεν πέτυχε το τέρμα που θα άλλαζε την εικόνα του αγώνα και θα μετέφερε άγχος στην πλευρά των “πρασίνων”.

Μετά τη λήξη του ματς, πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή στον Λεβαδειακό, ενώ η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη περιμένει τον ορισμό των αναμετρήσεων με τη Λαμία, που τερμάτισε προτελευταία στη Super League 1.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος (63’ Παναγιώτου), Νίλι (63’ Συμελίδης), Μεχία, Χάμοντ (79’ Λιάγκας), Πολέττο, Μουτίνιο (57’ Βρακάς), Μυτίδης (57’ Μπαρμπόσα).

ΝΠΣ Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας (25΄Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (69’ Πόζογλου), Πασάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected