Κατηγορίες

Με Βιερίνια η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή στον ΠΑΟΚ! (vid)

Στην τελευταία αγωνιστική της Women’s Football League, o ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Εργοτέλη, του οποίου και επικράτησε με 2-0, φτάνοντας στην κατάκτηση του 17ου Πρωταθλήματος Ελλάδος στην ιστορία του.

Στο ξεκίνημα, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να ανοίγει το σκορ στο 32′ ύστερα από εύστοχο σουτ της Μαρίας Μήτκου. Η συνέχεια βρήκε τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0.

Στην επανάληψη, o ΠΑΟΚ απείλησε με την Esse Akida στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ από τα όρια της περιοχής, ενώ στο 70′ ο Εργοτέλης απείλησε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ να σταματάει στο δοκάρι. Στο 90ό λεπτό, η Μαρία Μήτκου εκτέλεσε κερδισμένο πέναλτι, γράφοντας το 2-0 για τις “ασπρόμαυρες”. Τιμητικά, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης μπήκε η αρχηγός του Δικεφάλου, η οποία έχει υποστεί τραυματισμό, Θωμαή Βαρδαλή και λίγο αργότερα η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να στέφεται Πρωταθλητής Ελλάδος 2022.

Ο ΠΑΟΚ, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό σε όλες τις αναμετρήσεις των πλέι-οφ, έφτασε στον πανηγυρισμό του 17ου Πρωταθλήματος Ελλάδος, καθώς και στον 23ο τίτλο στην ιστορία του.

Στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας, παρευρέθηκαν ο Α’ Αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος, Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Θεολόγος Μπεκιάρης, το μέλος του Δ.Σ. και επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Διονύσιος Νικηφόρος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντώνης Καρούσης.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στην αναμέτρηση ήταν ο Υπεύθυνος του γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, Κυριάκος Φύτρας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης, ο υπεύθυνος της Β’ Ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτριος Σαραϊδάρης, καθώς και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Αντρέ Βιεϊρίνια με την κόρη του Κριστίνα.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected