Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θέλεις να διοργανώσεις τουρνουά Foot Tennis στην πόλη σου; Ιδού η ευκαιρία! (vid)

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το Foot Tennis επανέρχεται στη σκέψη των φίλων του αθλήματος, που από το 2016 έχει πάρει σάρκα και οστά χάρη στο sportsup.gr!

Για 6ο χρόνο φέτος (με εξαίρεση τον έναν χρόνο της πανδημίας), το καινοτόμο αυτό παιχνίδι θα κάνει ένα ακόμη “ταξίδι” ανά την Ελλάδα, με το ενδιαφέρον να είναι ξανά έντονο.

Με τις προηγούμενες διοργανώσεις σε Βέροια, Νάουσα, Άργος, Ναύπλιο, Ελευσίνα, Λάρισα, Καρπενήσι κ.α. να έχουν απόλυτη επιτυχία, ξεκινά σύντομα ένας νέος κύκλος πρωταθλημάτων που βρίσκονται στα σκαριά, με πρώτο χρονικά στις 14/6 στο γήπεδο Μελισσίου στην Πέλλα.

Το sportsup.gr, που αποτέλεσε από την αρχή το μέσο επικοινωνίας του Ποδοτένις στη χώρα μας, καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να διοργανώσουν κάτι αντίστοιχο στην πόλη τους, να αποστείλουν σχετικό αίτημα στο sportsupgr@hotmail.com ή μήνυμα στη σελίδα του facebook (ΕΔΩ) σημειώνοντας απαραίτητα ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι μπορεί να λάβει χώρα τόσο σε κεντρικά σημεία πόλεων (πλατείες, πάρκα, γήπεδα) μετά από σχετική άδεια των αντίστοιχων Δήμων ή σε αγωνιστικούς χώρους, που θα διαμορφωθούν κατάλληλα.

Η σχετική φόρμα ενδιαφέροντος :

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : …………..

ΙΔΙΟΤΗΤΑ : …………

ΠΟΛΗ : …………..

ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : ………….

Ας δούμε ένα σχετικό βίντεο από την περσινή διοργάνωση στο Καρπενήσι :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected