Κατηγορίες
Super League 1

Όλα τα είχε το πρώτο φιλικό του Άρη : 7 γκολ και ανατροπές!

Σε ένα παιχνίδι με επτά γκολ, ανατροπές και αρκετά εκατέρωθεν λάθη, ο Άρης ηττήθηκε με 4-3 από το Αμβούργο αλλά έδειξε θετικά στοιχεία, δεδομένου μάλιστα ότι πρόκειται για το πρώτο φιλικό, αλλά και του ότι λείπουν αρκετά «εργαλεία» από τον Χέρμαν Μπούργος.

Από την αναμέτρηση αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Ντουκουρέ, μετά από χτύπημα που δέχθηκε, και αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Άκρως χορταστικό το πρώτο μέρος, με τον Άρη να παίρνει τρεις φορές το προβάδισμα, με τους Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε (4′), Ντάνιελ Μαντσίνι (12′) και Μάρβιν Πίρσμαν (38′), και τη HSV να έχει απάντηση στις δύο, με τους Ρόμπερτ Γκλάτσελ (8′) και… Πίρσμαν (22’αυτ.).

Καλύτεροι οι Γερμανοί στο δεύτερο ημίχρονο, έφεραν τα πάνω-κάτω με τους Ρόμπερτ Μάισνερ (58′) και Χαβιέρ Αμαέτσι (59′) ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Συνθέσεις

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα (46′ Σιαμπάνης), Εμπακατά, Πίρσμαν (46′ Μαρμαρίδης), Μπράμπετς, Φαμπιάνο (69′ Χρυσόπουλος), Ντουκουρέ (55′ Ντιοπ), Ματέο, Μαντσίνι (71′ Ασλανίδης), Ιτούρμπε (63′ Χαΐροβιτς), Πάλμα, Χατζηιωάννου (46′ Παναγίδης).

Αμβούργο (Τιμ Βάλτερ): Ράαμπ, Χάιερ, Σόνλαου, Μπιλμπίτζα, Μπένες, Γκλάτζελ, Κίτελ, Μέφερτ, Μούχαϊμ, Αμπρόσιους, Χάιλ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μίκελ, Κένιγκσντερφερ, Ράις, Αμαέτσι (88′ Μέγκετ), Λάιντμπολντ (86′ Άντερσεν), Μάισνερ, Βάγκνομαν, Οπόκου, Ρορ, Ντέιβιντ, Βούσκοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected