Super League 2 - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές ο Ηρακλής

Δύο ακόμη προσθήκες για την ομάδα του Ηρακλή, που ενισχύεται με στόχο τον πρωταθλητισμό στη νέα Super League 2.

Οι “κυανόλευκοι” απέκτησαν τους Βασίλη Βιτλή και Θοδωρή Χειρίτραντα, για τους οποίους αναφέρθηκε σχετικά στις σημερινές ανακοινώσεις.

Αναλυτικά :

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την συνεργασία της για τα επόμενα δυο χρόνια με τον Βασίλη Βιτλή. Γεννημένος στις 28/10/1993, έχει ύψος 1.80μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός. Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκονταν στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει αγωνιστεί και σε Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Διγενή Λακκώματος, ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Πανσερραϊκό.”

“Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για έναν χρόνο με τον Θεόδωρο Χειρίτραντα. Γεννημένος στις 10/11/2000 αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αγροτικό Αστέρα με τον οποίο αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην Γ’ Εθνική απο το 2017 έως το 2019 (35 συμμετοχές, 2 γκολ). Το 2019 πήγε στον Απόλλωνα αλλά στο δεύτερο μισό πήγε δανεικός στον Ιάλυσο (9 συμμετοχές, 1 γκολ στην Γ’ Εθνική) για να επιστρέψει ι πάλι στην ομάδα της Ριζούπολης. Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα έχοντας συνολικά 24 συμμετοχές.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected