Super League 1

Νίκη επί της Φένλο για τον Ατρόμητο, σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Ρομπάιγ

Τη δεύτερη νίκη του στα τρία φιλικά προετοιμασίας πήρε ο Ατρόμητος στην έδρα της Φένλο (1-2).

Με τη νίκη με σκορ 2-1 πέρασε από την έδρα της Φένλο η ελληνική ομάδα, στο τρίτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας και στο δεύτερο επί ολλανδικού εδάφους. Σκόρερ οι Κλωναρίδης (1’) και Ρομπάιγ (64’).

Το ματς άρχισε ιδανικά για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν, καθώς έπειτα ωραία ομαδική προσπάθεια από τα αριστερά πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Κλωναρίδη και αυτός με ιδανικό σουτ, στέλνοντας την μπάλα και στο οριζόντιο δοκάρι, άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση των Ολλανδών ήρθε στο 22’, όταν έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Μάριτς, ο Ρέμερ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλα την μπάλα στα δίχτυα του Κροάτη τερματοφύλακα.

Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Κρις Κόλμαν έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, αρχικά στο 35’ με την εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών και ένα λεπτό αργότερα από ωραία ενέργεια και πάσα του Χαρίση, ο Δαλαμήτρας είδε την μπαλα από το πλασέ του να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Ο Ατρόμητος κυριάρχησε και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 54’ ο Μουνίθ έχασε ακόμα μία καλή στιγμή για να ξαναδώσει το προβάδισμα στο «Αστέρι», αλλά ο γκολκίπερ των Ολλανδών, Φαν ντερ Χάου, πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ωστόσο, το γκολ που δικαιούνταν η ομάδα του Περιστερίου το βρήκε στο 64’, όταν Κωτσόπουλος και Τζοβάρας συνεργάστηκαν από τα αριστερά, ο Κωτσόπουλος σημάδεψε το δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας, ο Ρομπάιγ στην πρώτη του επαφή με τη φανέλα της ομάδας έκανε το 1-2.

Η σύνθεση ου Ατρομήτου:

Μάριτς, Κιβρακίδης (63’ Μουντές), Χατζηισαΐας (46’ Στρούγγης), Σταματούλας (46’ Σουάρεθ), Πομόνης (63’ Αθανασίου), Έρλινγκμαρκ (63’ Τζοβάρας), Χαρίσης (73’ Οικονομίδης), Οικονομίδης (46’ Κούεν), Μουνίθ (63’ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης (63’ Κωτσόπουλος), Δαλαμήτρας (63’ Τζαβίδας) .

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected