Ποδόσφαιρο Κόσμος

LaLiga : Πρεμιέρα με γκέλα για τη Μπαρτσελόνα (vid)

Πως και πως περίμενε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης την επίσημη πρεμιέρα της… νέας Μπαρτσελόνα.

Τα βαρβάτα μεταγραφικά αποκτήματα (Λεβαντόφσκι, Ραφίνιια, κλπ) είχαν καλλιεργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της ομάδας για την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Παρόλα αυτά, η προσγείωση ήταν… ανώμαλη για τους «Μπλαουγκράνα». Η ομάδα του Τσάβι έκανε ποδαρικό με το αριστερό στη La Liga, μένοντας στο εντός έδρας 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

ν και παρουσιάστηκε στο χορτάρι του Καμπ Νόου με τρία καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα στο αρχικό σχήμα της (Λεβαντόβσκι, Ραφίνια, Κρίστενσεν), η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να υποτάξει την Ράγιο Βαγεκάνο, με τους μπλαουγκράνα να μπλοκάρονται στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από τους άριστα στημένους στο χορτάρι Μαδριλένους και να μένουν στο άγονο 0-0 για την πρεμιέρα της La Liga.

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Τσάβι) : Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν (60′ Ρομπέρτο), Γκαρσία, Άλμπα, Γκάβι (60′ Ντε Γιονγκ), Μπουσκέτς, Πέδρι (73′ Κεσιέ), Ραφίνια (60′ Φάτι), Λεβαντόβσκι, Ντεμπελέ

Ράγιο Βαγιεκάνο (Άντονι Ιραόλα) : Ντιμιτριέβσκι, Μπάλιου, Λεζέν, Κατένα, Φρανσίσκο Γκαρθία, Λόπες (62′ Βαλεντίν), Σις, Παλαθόν, Τρέχο, Άλβαρο Γκαρθία, Καμέγιο (62′ Φαλκάο)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 12/8

Οσασούνα – Σεβίλλη  2-1

Σάββατο 13/8

Θέλτα – Εσπανιόλ  2-2
Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ  0-3
Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο  0-0

Κυριακή 14/8

Κάντιθ – Σοσιεδάδ (18.30)
Βαλένθια – Χιρόνα (20.30)
Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης (23.00)

Δευτέρα 15/8

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα (18.30)
Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρότης (20.30)
Μπέτις – Έλτσε (22.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected