Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Με buzzer beater του Ντάμφρις η νίκη της Ίντερ στην πρεμιέρα! (vid)

Αν και τα χρειάστηκε η Ίντερ χάρη στο τέρμα του Ντάμφρις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να αποδράσει με την νίκη με 2-1 από την έδρα της Λέτσε στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Λίγες ώρες μετά μετά από το 4-2 της Μίλαν επί της Ουντινέζε, η Ίντερ ήθελε να δώσει απάντηση στη συμπολίτισσά της και το έκανε, έστω και αν χρειάστηκε να δει το… χάρο με τα μάτια της. Η Λέτσε αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από σκληρό καρύδι για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι όμως εκείνη πάλεψε μέχρι τέλους για να πάρει το τρίποντο και πέτυχε το σκοπό της στο 95′, με τον Ντένζεμ Ντάμφρις να υπογράφει το 2-1 των νερατζούρι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο θρίλερ του “Βία Ντελ Μάρε”.

Η Ίντερ άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ματς αφού μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ. Ο Ντιμάρκο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Νταρμιάν πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έπιασε την κεφαλιά-ασίστ, για να την προωθήσει στα δίχτυα ο Λουκάκου με νέα κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή (απέναντι στην Λέτσε είχε πετύχει και το πρώτο του γκολ στην Serie A, στις 26 Αυγούστου 2019, στην πρώτη θητεία του στους Μιλανέζους).

Συνθέσεις

Λέτσε (Μάρκο Μπαρόνι) : Φαλκόνε, Γκέντρεϊ, Τσετίν (21′ Μπλιν), Μπασκιρότο, Γκάλο, Μπίστροβιτς (74′ Λιστκόβσκι), Χιούλμαντ, Γκονσάλες (74′ Χέλγκασον), Στρεφέτσα, Σισάι (63′ Κολόμπο), Ντι Φραντσέσκο (74′ Μπάντα)

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι) : Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο, Νταρμιάν (68′ Ντάμφρις), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (57′ Μικίταριαν), Τσαλχάνογλου (68 Τζέκο), Γκόζενς (57′ Μπαστόνι), Μαρτίνες, Λουκάκου

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 13/8

Μίλαν – Ουντινέζε  4-2
Σαμπντόρια – Αταλάντα  0-2
Λέτσε – Ίντερ  1-2
Μόντσα – Τορίνο  1-2

Κυριακή 14/8

Λάτσιο – Μπολόνια (19.30)
Φιορεντίνα – Κρεμονέζε (19.30)
Σαλερνιτάνα – Ρόμα (21.45)
Σπέτσια – Έμπολι (21.45)

Δευτέρα 15/8

Βερόνα – Νάπολι (19.30)
Γιουβέντους – Σασουόλο (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected