Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

LaLiga : Ανατροπή με Αλάμπα στο Mediterráneo για τη Ρεάλ (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ του ημιχρόνου στην Αλμερία και πήρε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα με ήρωα τον Άλαμπα.

Η Αλμερία προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι όταν στο 6ο λεπτό ο Ραμαζάνι κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε σε τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα Κουρτουά για το 1-0.

Οι Μαδριλένοι πίεσαν πολύ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενδεικτικό το γεγονός ότι κέρδισαν 12 κόρνερ σε αυτό το διάστημα. Βαλβέρδε, Μπενζεμά και Βινίσιους είχαν αρκετές καλές στιγμές, όμως σταμάτησαν στον πολύ καλό Μαρτίνες και την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων, που σε καμία περίπτωση μετά το γκολ που σημείωσαν δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη μπάλα και να αποφορτίσουν την πίεση από την άμυνά τους.

Η Ρεάλ βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την κατάσταση στην επανάληψη. Ισοφάρισε με τον Βάσκεθ στο 61ο λεπτό μετά από συνεργασία των Μπενζεμά και Βινίσιους, ενώ πήρε τη νίκη στο 75ο λεπτό, όταν ο Άλαμπα πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα εκτέλεσε εύστοχα φάουλ για να δώσει τους τρεις βαθμούς στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Συνθέσεις

Αλμερία (Ρούμπι): Φερνάντο, Τσούμι, Καΐκι (81’ Σόλα), Ροντρίγκο Έλι, Μπάμπιτς, Ακιέμε, Σαμού, Εγουάρας (81’ Πορτίγιο), Ρομπερτόνε (57’ Κούρο Σάντσεθ), Ραμαζάνι (71’ Λάθο), Σαντίκ (71’ Ντιέγκο Σόουζα).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Λούκας Βάθκεθ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Μεντί (74’ Αλάμπα), Τσουαμενί (58’ Αζάρ), Κρόος (83’ Καζεμίρο), Καμαβινγκά (46’ Μόντριτς), Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους (83’ Ντάνι Θεμπάγιος).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 12/8

Οσασούνα – Σεβίλλη  2-1

Σάββατο 13/8

Θέλτα – Εσπανιόλ  2-2
Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ  0-3
Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο  0-0

Κυριακή 14/8

Κάντιθ – Σοσιεδάδ  0-1
Βαλένθια – Χιρόνα  1-0
Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης  1-2

Δευτέρα 15/8

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα (18.30)
Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης (20.30)
Μπέτις – Έλτσε (22.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected