Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Ξεκίνημα με το δεξί για Ρόμα και Σπέτσια

Στο ντεμπούτο των Ντιμπάλα, Βαϊνάλντουμ και Μάτιτς, η Ρόμα έκανε νικηφόρο «ποδαρικό» στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Το γκολ του Μπράιαν Κριστάντε στο 33ο λεπτό, με αρκετή…δόση τύχης, καθώς η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Κουλιμπάλι, ύστερα από το σουτ εκτός περιοχής, ήταν αρκετό για την Ρόμα να φύγει με την νίκη (0-1) από την έδρα της Σαρλενιτάνα στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι Ρωμαίοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν τις επιθετικές πρωτοβουλίες, φτάνοντας στο γκολ της νίκης, ενώ στο 43′ ο Ντιμπάλα σε τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και ο Έιμπραχαμ σε δεύτερο χρόνο, δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα, λόγω της παρέμβασης του Ματσόκι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν τρείς καλές ευκαιρίες , αλλά καμία δεν αξιοποιήθηκε για να ισοφάριζαν την Ρόμα. Στην αρχική ενδεκάδα, έπαιξε ο Γρηγόρης Κάστανος που αντικαταστάθηκε από τον Φράνκ Ριμπερί στο 54′.

Στο γειτονικό ντέρμπι Σπέτσια-Έμπολι, ο Εμπαλά Ενζολά σκόραρε για τους γηπεδούχους στο 36′ και οι γηπεδούχοι πήραν τους τρείς βαθμούς της νίκης, παρά την αντίδραση της Έμπολι στο δεύτερο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, χωρίς να είναι αποτελεσματική.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 13/8

Μίλαν – Ουντινέζε  4-2
Σαμπντόρια – Αταλάντα  0-2
Λέτσε – Ίντερ  1-2
Μόντσα – Τορίνο  1-2

Κυριακή 14/8

Λάτσιο – Μπολόνια  2-1
Φιορεντίνα – Κρεμονέζε  3-2
Σαλερνιτάνα – Ρόμα  0-1
Σπέτσια – Έμπολι  1-0

Δευτέρα 15/8

Βερόνα – Νάπολι (19.30)
Γιουβέντους – Σασουόλο (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected