Κατηγορίες
Αθλήματα

Κι άλλος τίτλος για την Παύλου στο Κάιρο, φιναλίστ ο Σακελλαρίδης στην Πεσκάρα

Με τη σημερινή νίκη τους κόντρα στις κορυφαίες του ταμπλό, τη Γιαπωνέζα Mayuka Aikawa και την Κινέζα Xinyu Gao, με 6-4, 6-4, η Δήμητρα Παύλου και η Yasmin Ezzat αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο Κάιρο για 3η φορά, στις 4 τελευταίες εβδομάδες!

Όπως αναφέρει το tennisnews, Παύλου και Ezzat έφτασαν τις 13 νίκες σε 14 αναμετρήσεις τον τελευταίο μήνα στις διοργανώσεις των 15.000 δολαρίων στο Κάιρο, που φιλοξενούνται στα χωμάτινα γήπεδα του Solaimaneyah.

Αυτή την εβδομάδα κέρδισαν επίσης τη Σέρβα Tijana Sretenovic και τη Ρουμάνα Briana Szabo με 6-4, 7-6 (6), τις Ιταλίδες Anastasia Abbagnato και Beatrice Stagno με 6-1, 6-4, ενώ πέρασαν και την Ιταλίδα Anastasia Piangerelli και την Τουρκάλα Doga Turkmen με walkover.

Αυτός ήταν ο 4ος τίτλος σε ITF Pro διοργάνωση για τη 18χρονη Ελληνίδα στη φετινή χρονιά και ο 5ος συνολικά, έχοντας κερδίσει τους 3 τον τελευταίο μήνα στο Κάιρο. Και οι 5 επαγγελματικοί τίτλοι της στο ITF Circuit είναι στα διπλά.

Και στα μονά έπαιξε καλά αυτή την εβδομάδα η Παύλου, που κέρδισε την Ιταλίδα Beatrice Stagno με 7-6 (5), 6-4 και προκρίθηκε στις “16” καλύτερες. Εκεί ηττήθηκε από τη συμπαίκτριά της, Yasmin Ezzat, με 0-6, 3-6.

Φιναλίστ ο Στέφανος Σακελλαρίδης στην Πεσκάρα

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης έπαιξε μαζί με τον Αργεντινό Juan Bautista Otegui αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά της Πεσκάρας και έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό, Ιταλούς Giorgio Ricca και Marcello Serafini, με 6-3, 6-1.

Για να φτάσουν ως τον τελικό, που ήταν ο πρώτος σε επαγγελματικό τουρνουά της ITF για τον 17χρονο Έλληνα τενίστα, Σακελλαρίδης και Otegui νίκησαν τους Ιταλούς Daniel Bagnolini και Pietro Pampanin με 7-5, 6-2, στα προημιτελικά πέρασαν με walkover το εμπόδιο των Ιταλών Stefano Napolitano και Giorgio Tabacco, ενώ στα ημιτελικά επικράτησαν του Χιλιανού Nicolas Bruna και του Αργεντινού Lautaro Agustin Falabella, με 6-3, 6-4.

Ο Σακελλαρίδης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF, ενώ στην ΑΤΡ είναι στο Νο.952 του κόσμου, έπαιξε και στα μονά της χωμάτινης διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, αλλά ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Ρουμάνο Sebastian Gima, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.606 στον κόσμο, με 6-1, 6-4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected