Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΣ Μακεδονίας : Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς ήταν “κόκκινος”!

Σε ένα παιχνίδι όπου αναμετρήθηκαν ο περσινός πρωταθλητής της Α1 κατηγορίας Καμπανιακός με τον κυπελλούχο της ΕΠΣΜ Ιωνικό Διαβατών, οι “κόκκινοι” ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκειά του και δίκαια έφτασαν στη νίκη με 4-0.

Οι παίκτες του Ηλία Σαπάνη έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο σε αυτούς του Εμιλιάνο Χαλιλάι να σκεφτούν ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι σε αυτό το παιχνίδι. Αφού προηγήθηκαν δύο επικίνδυνες στιγμές μετά από χτυπήματα κόρνερ, το σκορ άνοιξε με ένα πολύ όμορφο μακρινό σουτ ο Χατζηβασιλειάδης εκμεταλλευόμενος την όχι και τόσο καλή θέση του Τσοτουλίδη.

Ένα γκολ το οποίο έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Καμπανιακού που κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Χατζηβασιλειάδης βρήκε με τρύπα πάσα τον Ξανθόπουλο στη διαγώνια κίνηση του κι ο τελευταίος πλάσαρε τον ανήμπορο να αντιδράσει τερματοφύλακα του Ιωνικού.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να τριπλασιαστούν τα τέρματα του Καμπανιακού αλλά αφενός ο Ιγνατίδης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι κι αφετέρου ο Χατζηβασιλειάδης στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Τσοτουλίδη. Στο 65o λεπτό ήταν η σειρά του Μάρκου Προσκυνητόπουλο να χριστεί σκόρερ όταν μετά από χτύπημα κόρνερ του Μαγκούτη πήδηξε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι κι έστειλε με όμορφη κεφαλιά την μπάλα στην απέναντι γωνία.

Στο 80 κι αφού ο Καμπανιακός είχε δύο ακόμα επικίνδυνες στιγμές ήρθε η ώρα να ανοίξει λογαριασμό ο Ιγνατίδης με τη φανέλα της νέας του ομάδας, όταν μετά από κλέψιμο και πολύ ωραίο σπάσιμο της μπάλας του Νικηφορίδη την έσπρωξε μέσα σε κενή εστία.

Ήταν μια γεμάτη εμφάνιση από την ομάδα του Καμπανιακού, ο οποίος μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στα φιλικά που πέρασαν, έδειξε ότι σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του και βγάζει στο γήπεδο τα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι δε δέχτηκε ούτε μια τελική από τον αντίπαλο σε όλο το 90λεπτο.

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση διεξήχθη στη μνήμη του, επί σειρά ετών προέδρου της Ομόνοιας Σίνδου, Γιάννη Κεχαγιά κι ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι το οποίο διαιτήτευσε ο Μάνθος Βουρνέλης και στο οποίο ήταν βοηθός ο Ηλίας Παπαδόπουλος καθώς ανακοίνωσαν την απόσυρση τους από την ενεργό δράση.

Συνθέσεις

Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης) : Γιακουμής, Προσκυνητόπουλος, Μπουτζίκος, Λαγόντζος, Ρακαβίνας, Καραμπατάκης, Μαγκούτης, Τάνγκου, Ξανθόπουλος, Ιγνατίδης, Χατζηβασιλειάδης. Έπαιξαν και οι Νικηφορίδης, Αλημπαρούτης, Καλπακίδης, Άλεξ Κοπάτσι.

Ιωνικός Διαβατών (Εμιλιάνο Χαλιλάι) : Τσοτουλίδης, Κακούρος, Λιόντας, Τζιοβανάκης, Μαργαρίτης, Κατσαμακίδης, Χατζηαντωνίου, Άλντι Κοπάτσι, Κεχαγιάς, Μούρια, Κολέτσι. Έπαιξαν και οι Νόικος, Πολίτης, Ζαγναφέρης, Ελληνίδης και Βογιατζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected