Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Αιγινιακό συνεχίζει ο Γιώργος Κύρου

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του, ο Αιγινιακός προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση.

Όπως αναφέρει το Katerinisport, η ομάδα της Πιερίας απέκτησε τον Ημαθιώτη τερματοφύλακα Γιώργο Κύρου που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον αήττητο πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, Αστέρα Τριποτάμου.

Ο 29χρονος πορτιέρε ήδη ενσωματώθηκε στην ομάδα του Αιγινίου και αναμένεται να τη βοηθήσει δυναμικά την προσπάθεια της την καινούργια σεζόν.

Με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια (όπου ανακοινώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού αλλά τελικά αποχώρησε) έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό, αφού έπαιξε σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών όπως οι Νίκη Αγκαθιάς, Αλεξάνδρεια, Δόξα Μακροχωρίου, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, Αιγινιακός, Ερμιονίδα κ.α.

Ο Γιώργος Κύρου αμέσως μετά την μεταγραφή του στον Αιγινιακό δήλωσε: «Ήρθα σε γνώριμο περιβάλλον που θα συμβάλει στη γρήγορη προσαρμογή μου. Ο Αιγινιακός έχει μεγάλη ιστορία και θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην υλοποίηση των υψηλών στόχων μας. Είμαι βέβαιος η ομάδα ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος γιατί λειτουργεί σ’ επαγγελματικά πρότυπα και το ρόστερ της είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό για μια αξιόλογη πορεία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected