Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στη…ρώσικη ρουλέτα η πρόκριση για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Δραματικό σε εξέλιξη το παιχνίδι στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι Κέρκυρας, με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στον γηπεδούχο Αστέρα Πετριτή.

Μάλιστα, η πρόκριση δίνει τη δυνατότητα στον Απόλλωνα να προκριθεί απευθείας στην 5η φάση του θεσμού, αφού μετά από την κλήρωση που έγινε την Τρίτη 20/9, ο νικητής περνούσε χωρίς αγώνα τόσο στην 3η όσο και στην 4η φάση.

Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά τόσο και στην κανονική του διάρκεια όσο και την παράταση, με λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, τις περισσότερες για τους φιλοξενούμενους. Ο Αστέρας πρόσεξε από την αρχή την μεσοαμυντική του λειτουργία και τα πήγε καλά σε αυτό τον τομέα, αφού ελάχιστες φορές απείλησαν οι φιλοξενούμενοι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγαλύτερη κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολύ καλή οργάνωση στην άμυνα της Κερκυραϊκής ομάδας. Ήταν όμως εύστοχοι στη διαδικασία των πέναλτι και πήραν αυτό που ήθελαν πανηγυρίζοντας έξαλλα στο τέλος.

το φιλμ του αγώνα στο enimerosi.com

Η σειρά των πέναλτι :

Πούλος 1-0
Λιάρα 1-1
Μαρκόν άουτ
Καρυοφύλης 1-2
Γαρδικιώτης απέκρουσε ο Νομικός
Ελέζι 1-3
Θηραίος 2-3
Γεωργιάδης 2-4

Συνθέσεις

Αστέρας Πετριτή: Πισσιάνης, Τουρσίδης, Μοκούκου, Κορακιανίτης, Πούλος, Γκασίδης, Γαρδικιώτης, Τσιάβος, Μαρκόν, Θηραίος, Σούκερας (έπαιξαν και οι Γεωργοπάλης, Λιούμπας)

Απόλλων Παραλιμνίου: Νομικός, Κιουτσεκτσίδης, Τομαχασβίλι, Κουτσαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Καρυοφύλλης, Γκέκας, Ελέζι, Λιάρας, Τζαμπέλια (έπαιξαν και οι Γεωργιάδης, Θεοδωρίδης).

φωτ. serresmegasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected