Κατηγορίες
Basket

Στην τρίτη θέση του Super Cup o Προμηθέας

Στην τρίτη θέση του Super Cup τερμάτισε ο Προμηθέας καθώς νίκησε με 95-71 τον Κολοσσό στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας στη Ρόδο.

Για την πατρινή ομάδα που είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα στη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Γιανγκ σημείωσε 23 πόντους. Από τους «θαλασσί» κορυφαίος ήταν ο Σταρκς με 21.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά είχαν σαφώς καλύτερες συνεργασίες σε σχέση με τον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, κυριάρχησαν κοντά στο καλάθι και σε σύντομο χρονικό διάστημα άνοιξαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα από τη δεύτερη περίοδο. Από την άλλη πλευρά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τους παίκτες του να μένουν από δυνάμεις μετά την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες. Τα 17 λάθη ήταν καθοριστικά αν αναλογιστούμε ότι ο Προμηθέας βρήκε τους τρόπους να τα εκμεταλλευτεί, με συνέπεια να φτάσει στην επικράτηση.

Όσο περνούσε η ώρα στο δεύτερο μέρος, οι Πατρινοί, έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση και συνέπεια στον τρόπο με τον οποίο έτρεχαν το γήπεδο. Κάπως έτσι, η διαφορά έφτασε στο +20 (68-48) στο τέλος της τρίτης περιόδου και κάπου εκεί ο αγώνας έγινε τυπική διαδικασία αφού στα τελευταία λεπτά οι δύο προπονητές έκαναν περισσότερο διαχείριση, ανοίγοντας το rotation ενόψει της πρεμιέρας στη Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 32-44, 48-68, 71-95.

Κολοσσός (Παπαθεοδώρου): Σταρκς 21 (2), Μορέιρα 9 (6 ριμπάουντ), Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης 7 (1), Στεφάνοβιτς 14 (3), Όσμπορν 6, Μπιλλής 6, Μπαρσέλο 5 (1), Χατζηδάκης, Ιορδάνου 2.

Προμηθέας (Γιατράς): Κάουαν 5 (1), Γιανγκ 23 (5), Κόντι 13, Τσαϊρέλης 11 (1), Χέλεμς 11 (3), Πλώτας 2, Μουράτος 4, Γκίκας 7, Κακλαμανάκης 2, Σίμπσον 5 (1), Κουλμπόκα 12 (1).

Για τα στατιστικά της αναμέτρησης πατήστε εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected