Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκαρισμένη η κοινωνία στο Ρέθυμνο με τον ξαφνικό χαμό της 34ης Νικολέτας

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Ρεθύμνου θρηνεί το θάνατο της Νικολέτας Κοπάση που έσβησε αιφνίδια σε ηλικία 34 μόλις ετών.

Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με το goodnet.gr, βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου και τα παιδιά τους, όταν αιφνιδιαστικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν.

Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη νέα έσβησε έτσι ξαφνικά.

Η είδηση του θανάτου της 34χρονης “πάγωσε” την τοπική κοινωνία μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή…

Η Νικολέτα ήταν από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ρέθυμνο όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά.

Δυστυχώς, η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή απέναντί τους και η κοπέλα χάθηκε ξαφνικά μόλις στα 34 της χρόνια…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΚ

Με αφορμή τον αδόκητο θάνατο της Νικολέτας Κοπάση, ανιψιάς του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Λευτέρη Κοπάση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Η οικογένεια του Ο.Α.Κ. όπως και όλη η κοινωνία της Κρήτης, θρηνούν το θάνατο μιας νέας κοπέλας, που “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή, αφήνοντας πίσω της, δύο ανήλικα παιδιά. Είμαστε συντετριμμένοι, διότι ο θάνατος της Νικολέτας Κοπάση, ακουμπά την ίδια την οικογένεια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, καθώς η εκλιπούσα ήταν ανιψιά του αγαπητού προέδρου του Δ.Σ. και φίλου, Λευτέρη Κοπάση.

Η απώλεια της, μας γέμισε όλους με θλίψη και χιλιάδες αναπάντητα “γιατί”. Ένας δραστήριος άνθρωπος, μια νέα γυναίκα, μια μητέρα, “έφυγε” τόσο νωρίς και τόσο άδικα, αφήνοντας πίσω της πολύ πόνο αλλά κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η σκέψη και η καρδιά μας, είναι δίπλα στην οικογένεια σας φίλε Λευτέρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected