Κατηγορίες
Basket

Νέα “μαγική” εμφάνιση του Giannis και 7×7 οι Bucks! (vids)

Ασταμάτητοι οι Μιλγουόκι Μπακς, επικράτησαν και των Ντιτρόιτ Πίστονς με 116-91 στο «Fiserv Forum» κι έκαναν το «εφτά στα εφτά» στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, με 32π., δώδεκα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, πέντε κλεψίματα και δύο κοψίματα. Ο Τζρου Χόλιντεϊ «σταμάτησε» στους 26π. και τα εφτά ριμπάουντ και ο Μπρουκ Λόπεζ στους 11π. και επίσης στα εφτά ριμπάουντ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 5.37’ κι είχε ένα ριμπάουντ.

Ο Σαντίκ Μπέι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «πιστονιών» με 22π. «Διπλός» με 16π. και δέκα ριμπάουντ ήταν ο Αϊζάια Στιούαρτ, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είχε 14π. και ο Κέιντ Κάνινγκχαμ περιορίστηκε στους 10π., μαζί με έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στη νίκη των Σικάγο Μπουλς με 106-88 επί των Σάρλοτ Χόρνετς στο «United Center». Έξι παίκτες των «ταύρων» είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, κορυφαίοι όλων οι Τζαβόντε Γκριν με 17π. και οκτώ ριμπάουντ, Πάτρικ Ουίλιαμς και Γκόραν Ντράγκιτς από 16π. έκαστος και ο Νίκολα Βούτσεβιτς που έκανε double double με 14π. και δεκατρία ριμπάουντ. Ο Κέλι Ούμπρε Τζ. με 24π. και πέντε ριμπάουντ και ο «διπλός» Μέισον Πλάμλι με 11π. και δεκατρία ριμπάουντ ξεχώρισαν για τις «σφήκες».

*Basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected