Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Πιο ιδανικό “ποδαρικό” δε μπορούσε να φανταστεί ο ΟΦ Ιεράπετρας!

Με τρομερή εμφάνιση ο ΟΦ Ιεράπετρας, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην Super League 2, επικρατώντας του Αιγάλεω εκτός έδρας με 0-2.

Ο ΟΦΙ ξεκίνησε εντυπωσιακά και άνοιξε το σκορ με τον Αντερέγκεν στο 5′, μετά από εξαιρετική πάσα του Αντερέγκεν. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ΟΦΙ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον σκόρερ να βγαίνει απέναντι στον Σικαλιά, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 15′ ευκαιρία για το Αιγάλεω, δυνατό σουτ Τσιλιγκίρη εκτός περιοχής, όμως με δυσκολία ο Κυρίτσης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 42′ ο ΟΦΙ διπλασίασε τα τέρματα του, όταν από ατομική ενέργεια του Μίλερ από αριστερά που κράτησε την μπάλα και με εύστοχο πλασέ πέτυχε το 0-2. Το Αιγάλεω άγγιξε το γκολ, όταν ο Δημήτρης Πολυχρόνης με όμορφη ενέργεια μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ, όμως ο Κυρίτσης έδιωξε σωτηρία την μπάλα κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 67′, μεγάλη ευκαιρία για το Αιγάλεω, με τον Δημούτσο να εκτελεί το φάουλ από τα αριστερά, ο Τσίτσαρης έπιασε την κεφάλια από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Κυρίτσης με τα ακροδάκτυλα έδιωξε την μπάλα η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι το φινάλε ο ΟΦΙ διατήρησε το προβάδισμα του, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας) : Σικαλιάς, Βλάχος, Πεχλιβανόπουλος (88′ Μπούσης), Πιαστόπουλος (46′ Βλαχομήτρος), Πολυχρόνης (51′ Δημούτσος), Σκεντεράι, Τσιλιγκίρης, Τσίτσαρης (82′ Σταματάκης), Φουρλάνος, Κολλάς, Μπαστιάνος

ΟΦ Ιεράπετρας (Άγγελος Διγκόζης) : Κυρίτσης, Στάμου, Ίτσιος (62′ Ζήσης), Καραγιάννης, Κατάλντι, Μούλερ, Τσορνομάς, Αντερέγκεν, Βουό (66′ Μπλανκ), Μηλιώτης (67′ Καλλιτσουνάκης), Ντέτλερ

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 5/11

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β  1-0
ΠΑΕ Επισκοπή – Ολυμπιακός Β  1-1

Κυριακή 6/11

Καλαμάτα – Ηρόδοτος  2-0
ΠΑΕ Χανιά – Παναχαϊκή  1-2
ΠΑΕ Ηλιούπολη – ΠΑΕ Κηφισιά  0-2
Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας  0-2

Τρίτη 8/11

ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική (15.00)

*με στοιχεία από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected