Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Πρεμιέρα με νίκη στα Χανιά για την Παναχαϊκή (photos)

Η Παναχαϊκή επέστρεψε στη Super League 2 και ξανασυστήθηκε με ένα σπουδαίο “διπλό” στην έδρα των δυνατών Χανίων.

Οι “κοκκινόμαυροι” του Σούλη Παπαδόπουλου κυριάρχησαν για μία αγωνιστική ώρα στα Περιβόλια και επικράτησαν με 2-1 χωρίς ουσιαστικά να κινδυνέψουν, παρά την οπισθοχώρηση στο φινάλε.

Οι κορυφαίοι Κέρι και Μπουρλάκης πέτυχαν τα δύο τέρματα της Παναχαϊκής, που δέχθηκε πάλι γκολ από στημένη φάση.

Τα Χανιά παρότι μείωσαν το σκορ αμέσως μετά το δεύτερο γκολ των Πατρινών ναι είχαν το χρόνο μπροστά τους προκειμένου να πετύχουν κάτι καλύτερο, ευκαιρίες ουσιαστικά δεν υπήρξαν Έδειξαν φανερά ανέτοιμα, μην έχοντας ρυθμό και φαντασία, απεναντίας στην Παναχαϊκή, που αξιοποίησε τις δικές της ευκαιρίες, φτάνοντας στη νίκη.

Ενας πρώην παίκτης του ΑΟ Χανιά, ο Φλόρεντς Κέρι, έκανε όλη τη ζημιά στους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ στο 41ο λεπτό με σουτ, ενώ ήταν αυτός που “σέρβιρε» το δεύτερο γκολ το οποίο σημείωσε με πλασέ ο Μπουρλάκης αμέσως μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 51’.

Τα Χανιά απάντησαν αμέσως με το γκολ του Ζιούλη -που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο- στο 56’, σκοράροντας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ από τον Λεμονή, αλλά το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα που θα γλίτωνε τα Χανιά από την ήττα δεν ήρθε…

Φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Γκάντσιερ (46’ Ζιούλης), Γιαμπερέ, Ρότσα, Καμαρά (73’ Μπουτσάκης), Λεμονής, Κόλα (55’ Ζούνης), Πολίτης (46’ Ναζίμ), Καρλίτος (77’ Καπνίδης), Μάναλης

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράς, Κωνσταντακόπουλος (84’ Λινάρδος), Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρη (84’ λ.τρ. Τοπάλ), Μυτίδης (64’ Αλεξόπουλος), Καρακλάιτς Ν. (67’ Ρουγκάλας)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 5/11

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β  1-0
ΠΑΕ Επισκοπή – Ολυμπιακός Β  1-1

Κυριακή 6/11

Καλαμάτα – Ηρόδοτος  2-0
ΠΑΕ Χανιά – Παναχαϊκή  1-2
ΠΑΕ Ηλιούπολη – ΠΑΕ Κηφισιά  0-2
Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας  0-2

Τρίτη 8/11

ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική (15.00)

*φωτ. matchnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected