Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Σπουδαία εκκίνηση στην πρεμιέρα για τον Μακεδονικό

φωτ. ΙΝΤΙΜΕ

Μία ιστορική νίκη για τους πράσινους που επέστρεψαν με τον καλύτερο τρόπο μετά από 32 ολόκληρα χρόνια στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Aπό την άλλη πλευρά, στην πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα, η Νίκη Βόλου δεν ήταν αυτή που έπρεπε στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, μπροστά σε περίπου 350 οπαδούς της. Διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Δραγούση.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέλιου Τσουκάνη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα, το γκολ το αφιέρωσαν στον μεγάλο άτυχο Λούκα Μπουλάτοβιτς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε και το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο Μακεδονικός στο 80΄, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Στο 60ο λεπτό υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενουμένων. Μετά από σουτ του Σιαφά και ασθενή απόκρουση του Γουναρίδη, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα και πάνω από τη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί των «πρασίνων» με τη βοήθεια και του δοκαριού. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Η Νίκη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γαβριηλίδη στο 64΄.

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλισάβλιεβιτς (74′ Ζαννάκης), Σιμόνι (90+4′ Γουνόπουλος), Γαρύφαλος (90+4′ Κοτταρίδης), Μπρατσιάνη, Λεωνιδόπουλος (74′ Τσιλιγγίρης), Τσουκάνης, Λισγάρας, Παναγιωτούδης, Σάντσεζ (58′ Σαραντίδης)

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (59′ Σιαφά), Γαβριηλίδης, Μιράντα (80′ Παναγιωτίδης), Μορέιρα (70′ Μέτσε), Ροχάνο (59′ Μιλούνοβιτς)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 4/11

ΝΠΣ Βέροια – ΠΑΟΚ Β  1-1

Σάββατο 5/11

Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός  1-1

Κυριακή 6/11

ΑΕΛ – Ηρακλής Λάρισας  3-0
Απόλλων Πόντου – Διαγόρας Ρόδου  0-1
Ηρακλής – Αλμωπός Αριδαίας  1-1
Μακεδονικός – Νίκη Βόλου  2-0

Δευτέρα 6/11

Παναθηναϊκός Β – Απόλλων Λάρισας (15.00)

*με στοιχεία από Metrosport και Goalpost

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected