Αθλήματα

Στον τελικό του Monastir η Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η συμπαίκτριά της από τη Ρουμανία, Oana Gavrila, επικράτησαν στον ημιτελικό της Μιχαέλας Λάκη και της Βρετανίδας Lauryn John-Baptiste, με 6-1, 6-3, σε κάτι λιγότερο από μια ώρα.

Έκαναν καλύτερο αγώνα Σακελλαρίδη και Gavrila, Νο.2 στο ταμπλό, που κέρδισαν 6 games στη σειρά στο 1ο σετ, ενώ στο 2ο σετ έκαναν break στο 6o game και προηγήθηκαν με 4-2. Όπως αναφέρει το tennisnews, η Λάκη και η John-Baptiste, No.3 στο ταμπλό, μείωσαν προσωρινά σε 4-3, αλλά η Σακελλαρίδη και η Gavrila πήραν τα 2 επόμενα games και ολοκλήρωσαν τη νίκη τους σε 58 λεπτά παιχνιδιού.

Στον αυριανό τελικό της hardcourt διοργάνωσης του Monastir, η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια και η Ρουμάνα συμπαίκτριά της θα αντιμετωπίσουν την Ιταλίδα Diletta Cherubini και τη Δανή Olga Helmi, Νο.4 στο ταμπλό.

H Σακελλαρίδη θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο της σε ITF Pro διοργάνωση στα διπλά, 6ο για τη φετινή σεζόν και 4ο σε διοργάνωση της κατηγορίας των 25.000 δολαρίων, έχοντας κερδίσει 3 αυτή τη χρονιά, έναν στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου και δυο στο Santa Margherita di Pula της Ιταλίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected