Super League 2

Super League 2 : Ξανά νίκη με 1-0 ο Απόλλων, στο ντεμπούτο Ανυφαντάκη

Με το… αγαπημένο του σκορ ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Γάλλου “Παύλος Βαρδινογιάννης”, κερδίζοντας με 1-0 την Επισκοπή.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” φτάνει έτσι σε μία ακόμα νίκη και παραμένει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ που σημειώθηκε στο 68ο λεπτό με την κοντινή κεφαλιά από τον Μωραΐτη την οποία δεν μπόρεσε να απομακρύνει μετά τη σέντρα που έγινε ο Καλογεράκης. Ο Απόλλων προηγουμένως είχε δύο δοκάρια, στο 32’ με την κεφαλιά του Σίγκνεβιτς και στο 48’ με το πολύ δυνατό σουτ του Χαλίμι.

Η Επισκοπή, στην οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία ο Κώστας Ανυφαντάκης, μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, ενώ γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε αρκετά καλά σε αντίθεση με το δεύτερο όπου περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στον αντίποδα η Επισκοπή που είχε μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Πολίτη την οποία εξουδετέρωσε στη γραμμή εστίας του Απόλλωνα ο Τσαμούρης, μετά από πέντε παιχνίδια περιορίζεται στον ένα βαθμό, δείχνοντας ότι έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Χοβανισιάν, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Λάμτσε (75’ Κούτσιας), Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι, Σκεντεράι, Σταθόπουλος (59’ Βουκελάτος), Κρίκλοου, Παπαδόπουλος (75’ Πολίτης).

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Τάτσης): Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Οντόνε, Φατιόν, Χαλίμι, Λούι, Σίγκνιεβιτς, Κοροβέσης (59’ Ερέρα), Παπαγεωργίου (77’ Τσαμούρης), Μωραΐτης (84’ Πατάπης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected